POGLEDAJTE SLIKU VELIČANSTVENOG DOČEKA U VAZDUHU! Lovački avioni naše avijacije dopratili francuskog predsednika Emanuela Makrona do aerodroma! (FOTO)

Autor:

Vesti

29.08.2024

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Francuske Emanuel Makron boravi u Srbiji na poziv predsednika Aleksandra Vučića. Ovo je njegova druga poseta našo zemlji.

POGLEDAJTE SLIKU VELIČANSTVENOG DOČEKA U VAZDUHU! Lovački avioni naše avijacije dopratili francuskog predsednika Emanuela Makrona do aerodroma! (FOTO)

Foto: printscreen/Tanjug

Predsednik Francuske Emanuel Makron doputovao je u Srbiju. Na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu sleteo je u pratnji lovačkih aviona srpske avijacije.

Pogledajte snimak koji je nastao u kabini pilota na kom se vide srpski lovački avioni kako obezbeđuju let Makrona.

Predsednik Francuske Emanuel Makron boravi u Srbiji na poziv predsednika Aleksandra Vučića. Ovo je njegova druga poseta našoj zemlji.

Predsednik Aleksandar Vučić poželeo je danas dobrodošlicu francuskom predsedniku Emanuelu Makronu na beogradskom aerodromu i istakao da je značaj te posete za Srbiju nemerljiv. Oni su se srdačno zagrlili čim su se videli.

- Dobro nam došli, dragi prijatelju! Značaj Vaše posete za nas je nemerljiv u političkom i ekonomskom smislu, a nadam se da ćemo, kao zemlja i narod, znati da uzvratimo i poštovanje i pažnju koju Vi pokazujete prema našoj Srbiji - objavio je Vučić na svom nalogu na Instagramu.

- Pred nama su novi koraci, dodao je Vučić, kojima ćemo proširiti partnerstvo i ojačati tradicionalno dobre odnose naše dve zemlje i dva naroda. "Živelo prijateljstvo Srbije i Francuske" - napisao je predsednik Aleksandar Vučić.

Predsednik Francuske Emanuel Makron doputovao je u Beograd, a na aerodromu Nikola Tesla ga je dočekao predsednik Aleksandar Vučić, kao i ambasador Francuske u Beogradu Pjer Košar i ambasadorka Srbije u Parizu Ana Hrustanović.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading