PREMIJER VUČEVIĆ DANAS PREDSTAVLJA AKCIJU "BOLJA CENA"! Proizvodi na rafovima povoljniji za građane!

Autor:

Vesti

29.08.2024

06:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je istakao da su septembar i oktobar meseci koji su teški za građane kada je reč o potrošnji novca i da će zato akcija trajati u tim mesecima.

PREMIJER VUČEVIĆ DANAS PREDSTAVLJA AKCIJU "BOLJA CENA"! Proizvodi na rafovima povoljniji za građane!

Foto: Ministarstvo untrašnje i spoljne trgovine

Premijer Srbije Miloš Vučević predstaviće danas, u Vladi Srbije, akciju "Najbolja cena".
Konferenciji, koja počinje u 10 časova, prisustvovaće ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i ministarka privrede Adrijana Mesarović, najavljeno je iz vlade.

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je sinoć da se akcija odnosi na 81 proizvod, od prehrambenih namirnica, do sapuna i praška, koji će od 1. septembra do 31. oktobra imati cene niže od akcijskih.

Vučić je istakao da su septembar i oktobar meseci koji su teški za građane kada je reč o potrošnji novca i da će zato akcija trajati u tim mesecima, ali i januar i februar zbog čega će vlada u decembru podići penzije koje će uvećane građanima biti isplaćene do 10. januara.

- Dakle, biće od čajnih kobasica, šampona, praška za veš, jogurta, voća, povrća, svega što je potrebno za ljude. Ovim mislim da podignemo i tu stopu odgovornosti kod trgovaca, ali jasno pokazujemo koliko nam je stalo da oni siromašniji, oni ljudi niže srednje klase i srednje srednje klase mogu sa lakoćom da prebrode ovaj period ili ako ne sa lakoćom, ono svakako da mogu da priušte pristojan i dostojanstven život - rekao je Vučić.

On je rekao da će akcija spuštanja cena malim delom uticati na trenutno smanjenje inflacije, ali da ujedno pokazuje brigu i pažnju prema ljudima.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading