"ZAMUCKUJE I VIDI SE DA PRIČA ONO ŠTO MU JE JOVANOVIĆ NAMETNUO!" Piper razmontirao funkcionere Novog DSS koji su pričali o litijumu i jadaritu!

Autor:

Vesti

28.08.2024

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piper navodi da se videlo u nastupu da je potpredsedniku te stranke neprijatno!

"ZAMUCKUJE I VIDI SE DA PRIČA ONO ŠTO MU JE JOVANOVIĆ NAMETNUO!" Piper razmontirao funkcionere Novog DSS koji su pričali o litijumu i jadaritu!

Foto: youtube.com/TVKopernikus,Printscreen/Youtube/NOVA S, Tanjug

Uroš Piper, bivši medijski koordinator Novog DSS, osvrnuo se na skorašnje izlaganje potpredsednika DSS Peđa Marsenić na TV Prva o rudi jadarit. 

On tvrdi da je Marsenić gutao knedle i da se jasno videlo da su mu reči koje je izgovarao tada nametnute od strane partijskog šefa Miloša Jovanovića.

Potpredsednik DSS Peđa Marsenić je pristojan i odmeren čovek. Gostovao je na Nova TV. Pričao i o našoj rudi jadaritu. Videlo se da mu je neprijatno da ponavlja mantru koju je stranci nametnuo Miloš Jovanović... Progutao knedlu u jednom trenutku, zbunjeno govorio da je litijum čas opasan, čas da još uvek ne znamo da li može bezbedno da se ekstraktuje - naveo je Piper i dodao:

- Ljudi, vidi se da ni sami ne verujete u to što izgovarate.. Svi vi pristojni recite Jovanoviću 'DOSTA, ne želimo više da stranku guraš ka ravnozemljašima, Đilasu i Ćuti'! Mnogo poštenih članova DSS je zgroženo takvom njegovom politikom! Marsenić: "Eksploatacija litijuma je ZA SADA vrlo opasna. Mi još uvek NE ZNAMO da li može i na koji način bezbedno da se vrši ekatrakcija litijuma.. (pauza, proguta knedlu).. i zbog toga je stav nas, Novog DSS, da se sa tim ne nastavlja - navodi on na društvenoj mreži X.

 

 

Dok opozicija zamuckuje, predsednik razgoavara sa narodom i stručnjacima

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je nedavno da očekuje da u prvoj polovini septembra ode u Podrinje i tamo premesti kancelariju predsednika Republike na sedam dana, gde će primati i strane zvaničnike.

„I tamo ću da primim i sve strance i sve domaće i sve druge. Radiću odande, razgovarati sa narodom”, rekao je Vučić za Pink.

Govoreći o pokušajima opozicije da obori vlast, rekao je da je opozicija otvoreno priznala da stoji ispred protesta u vezi sa litijumom.

„Pogledajte mašineriju laži. Pogledajte kako to jedna laž drugu sustiže. Od toga na kom stepenu ključa sumporna kiselina, pa da li je podzemni ili površinski rudnik... Jedna drugu laž sustiže. Ja im kažem, čekajte ljudi, dve godine imamo, razgovaraćemo tek, da vidimo... Ja nemam pojma o mnogim stvarima”, rekao je Vučić.

Naglasio je da će tek razgovarati sa ljudima i da to predstavnike opozicije posebno nervira.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading