OPOZICIJA ISPRATILA SVAKU VUČIĆEVU REČ! Vučević: Ne razumem one koji kritikuju, a nisu se odazvali razgovoru u Malom Zvorniku

Autor:

Vesti

15.08.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mi smo predsedniku rekli da mu Vlada stoji na raspolaganju"

OPOZICIJA ISPRATILA SVAKU VUČIĆEVU REČ! Vučević: Ne razumem one koji kritikuju, a nisu se odazvali razgovoru u Malom Zvorniku

Foto: ATA Images, Shutterstock

Premijer Miloš Vučević izjavio je danas povodom odlaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Mali Zvornik, gde je razgovarao sa građanima o projektu "Jadar" da je upravo to ono što su želeli, da se otvori dijalog i da se razgovara otvoreno i javno, ali je rekao i da ne razume one koji nisu hteli da se odazovu pozivu, a puni su kritika.

Vučević je rekao da je njegov utisak da je to bio jedan dugotrajan i ne lak razgovor koji je trajao više od četiri sata.

"Četiri sata da vam požele sve najbolje, pa nije lako, a ne da vas pitaju za različite probleme, jer je pored litijuma, odnosno projekta Jadar bilo i pitanja koja nisu objektivno za predsednika. To treba se rešava na lokalnom nivou ili ministarskom nivou, ali predsednik je prihvatio i razgovarao o različitim temama", rekao je Vučićević novinarima u Nišu.

On je naveo da se čuo sa Vučićem posle tog razgovora i primetio da je predsednik i dalje imao i snagu i energiju i da nije bio iscrpljen.

"Nastavićemo (sa razgovorima). Mi smo predsedniku rekli da vlada stoji na raspolaganju. Ministar (Darko) Glišić ide u Mali Zvornik za koji dan da priča oko investicionih ciklusa. Stavili smo se na raspolaganje i napravićemo jasan plan kako će se obilaziti", rekao je Vučević.

Republika

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Predsednik Vučić odgovara na pitanja naroda

Ocenio je da je posao koji je juče radio predsednik Vučić bio veoma težak i podsetio da je ranije već razgovarao i sa meštanima Gornjih Nedeljica, Niša, Priboja...

"Mi ćemo videti kao vlada da uradimo sve ono što se tiče pitanja koja su mu postavljena iz naše nadležnosti, da vidimo šta ćemo da uradimo i da pomognemo opštini Mali Zvornik ako nemaju kapacitete, da urade ono što je njhovo", naveo je Vučević.

Kako je rekao, ne može da kaže da se sve može uraditi, ali će ljudi videti da je razgovor itekako imao smisla.

"Ne razumem one koji nisu još hteli da se odazovu pozivu, a puni su kritika. I vidim da su oni koji su protivnici ove politike, bivši režim revnosno pratili svaku reč i rečenicu Aleksandra Vučića tako da su oni bili juče verni gledaoci tog događaja, pošto su pratili svaku izjavu, svako pitanje, svaki odgovor. To je dobro, ja mislim da su mnogo toga mogli da nauče, i od predsednika Republike, ali i da čuju građane šta misle", rekao je Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading