"RECI NAM, SAVO, ZA KOLIKO SE PRODAJE OBRAZ, SVOJ NAROD I DRŽAVA!?" Ministarka Mesarović žestoko odreagovala na tvit Sava Manojlovića!

Autor:

Vesti

20.08.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rokfelerov plaćenik i Kurtijev sluga opet ilustruje svoje bolesne misli, jer argumenata nema, istakla je Mesarović.

"RECI NAM, SAVO, ZA KOLIKO SE PRODAJE OBRAZ, SVOJ NAROD I DRŽAVA!?" Ministarka Mesarović žestoko odreagovala na tvit Sava Manojlovića!

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Ministarka privrede Adrijana Mesarović,  oglasila se na svom Instagram nalogu, istakavši da je Savo Manojlović Rokfelerov plaćenik.

 

 

- Rokfelerov plaćenik i Kurtijev sluga opet ilustruje svoje bolesne misli, jer argumenata nema, kao što nema ni šta pametno da kaže. Marioneta stranih finansijera i lažnih funkcionera iz takozvane države, ima samo jedan cilj, a to je da prevari narod i da sruši državu. To je njegova i vizija i misija. Uostalom, za to je debelo plaćen - istakla je ministarka Mesarović i pitala:

- Reci nam, Savo, za koliko para se prodaje obraz, ili još gore, svoj narod i država?

Ineče, ministarka privrede Adrijana Mesarović je odreagovala na tvit Sava Manojlovića gde on kaže:

- Ostaće zapisano da je Kurti hapsio Srbe zbog "Nema predaje, a da ih je Vučić hapsio zboh natpisa "Nećeš kopati".

Podsečamo, i premijer Miloš Vučević oglasio se na svom Iks nalogu, nekadašnjem Tviteru, istakavši da se Savo Manojlović probudio na talasu "antilitijumaša".

- Ma ko to kaže? “Rokfelerični” Savo, koji se probudio na talasu “antilitijumaša”. Imaju ljudi pravo da znaju čiji je, i ko ga finansira. Pa i oni “njegovi” se sprdaju na račun ovog Rokfelerovog plaćenika. A kaže da su mu bitni građani Srbije i Kosovo i Metohija. Ma, važi! Dok mu ne legne sledeća uplata iz inostranstva - zaključio je Vučević. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Miloš

20.08.2024 21:05

Opozicija radi za strane interese!

Darko

20.08.2024 21:06

Na žalost Savo radi protiv svoje zemlje. On je strani plaćenik!

Milica

20.08.2024 21:06

Sramota je koliko ovi iz opozicije mrze svoju zemlju...