MESAROVIĆ O PRETNJAMA VUČIĆU: "Pretili su mu vešalima, tuširanjem uranijumom, a sada poručuju da mu kopaju raku"

Autor:

Vesti

11.08.2024

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Jasno je da iz nazovi ekologa progovaraju srbimrzci, Kurtijevci, desničari, razni teoretičari zavera…"

MESAROVIĆ O PRETNJAMA VUČIĆU: "Pretili su mu vešalima, tuširanjem uranijumom, a sada poručuju da mu kopaju raku"

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Ministarka privrede u Vladi Republike Srbije Adrijana Mesarović govorila je o sinoćnim protestima opozicije u Beogradu, na kojima je Srbija imala priliku da vidi demonstraciju nasilja, anarhije i nereda na ulicama prestonice. 

"Ovako monstruoznim pretnjama, po već dobro poznatoj matrici, u važnim trenucima za Srbiju pokušavaju da slome predsednika Vučića dok se on bori za bolju i napredniju Srbiju.", napisala je ministarka Mesarović na svom Instagram profilu.

 

 

"Pretili su mu vešalima, tuširanjem uranijumom, a sada poručuju da mu kopaju raku. Jasno je da iz nazovi ekologa progovaraju srbimrzci, Kurtijevci, desničari, razni teoretičari zavera… Udružuju se jer imaju isti interes, a to je da sruše Vučića i nasilno dođu na vlast, jer znaju - ako nema Vučića, nema ni jake Srbije.", dodala je.

Ona je istakla da protesti nisu bili organizovani ni zbog kakve brige za građane i životnu sredinu.

"Blokada pruga i puteva upravo pokazuje njihovu jedinu nameru da hoće da zaustave Srbiju i da blokiraju život građanima. Tim nasilnicima je litijum se samo paravan za ostvarenje svojih monstruoznih ciljeva. Ali neće uspeti! U Srbiji se na vlast dolazi isključivo na izborima, i svaki pokušaj ugrožavanja života građana i njihove imovine, kao i pokušaj rušenja državnih institucija biće najoštrije kažnjen, jer zakon je jednak za sve. Pobediće Srbija! Podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u daljoj borbi za našu budućnost!", zaključila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nenad

11.08.2024 10:34

Na ovom skupu se skupio i Kurta i Murta sa jednim ciljem, a to je da se nanese šteta državi i ukloni Vučića Ovaj protest nema veze sa litijumom, to je svima jasno da je to samo parola.