"OGROMNO INTERSOVANJE NA JAVNE POZIVE MINISTARSTVA PRIVREDE" Oglasila se Mesarović! (FOTO)

Autor:

Vesti

15.08.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka je poručila svima koji žele da podnesu zahtev, a potrebne su im dodatne informacije, da se jave Ministarstvu privrede.

"OGROMNO INTERSOVANJE NA JAVNE POZIVE MINISTARSTVA PRIVREDE" Oglasila se Mesarović! (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/mesarovicadrijana и ministarstvo_privrede

Ministarka privrede Adrijana Mesarović objavila je danas da je izuzetno veliko interesovanje za sve javne pozive koje je raspisalo to ministarstvo.

Mesarović je preko Instagrama pozvala sva mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike da konkurišu na otvorene pozive i iskoriste priliku da unaprede svoje poslovanje kroz više programa.

 

 

Ona je podsetila da postoje programi za podsticaj razvoja lova, ribarstva, proizvodnje vina, piva i destilata, podrške razvoju starih i umetničkih zanata i poslova domaće radinosti, podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za preduzetništvo žena i žena samohranih roditelja, podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju i mlade, podrške jačanju kapaciteta poslodavaca uključenih u dualno obrazovanje i program podrške za razvoj preduzetništva žena na selu.

Ministarka je poručila svima koji žele da podnesu zahtev, a potrebne su im dodatne informacije, da se jave Ministarstvu privrede.

Da podsetimo, Adrijana Mesarović oglasila se na svom instagram profilu povodom gostovanja predsednika Aleksandra Vučića u opštini Mali Zvornik, gde je odgovarao meštanima na pitanja o eksploataciji litujuma i o drugim temama koje ih interesuju.

- Samo jedan čovek je uvek spreman da izađe pred svoj narod, sam, čista obraza i spreman da sasluša i odgovori na sva pitanja građana, i ona prijatna i ona malo manje prijatna - navela je ministarka i dodala:

- Naš predsednik Aleksandar Vučić je uvek i svuda sa svojim narodom. Država Srbija je mnogo uložila u Podrinje i Mačvu, i nastavlja dalje, kako bi život građanima bio još bolji i lakši, kako bi ekonomski još brže napredovali.

- Zdravi ljudi, zdrava zemlja, čist vazduh… to je borba bez presedana. Puna podrška našem predsedniku! Pobediće Srbija!

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading