BOŠKO, DAJ PET ĆEVAPA U POLA SOMUNA S LUKOM! Nećete verovati čime se bavi bivši lider Dveri!

Autor:

Vesti

20.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čačani kažu da je propalom političaru ovo pametnije nego da se vratio u biblioteku

BOŠKO, DAJ PET ĆEVAPA U POLA SOMUNA S LUKOM! Nećete verovati čime se bavi bivši lider Dveri!

Foto: ATA Images, Profimedia, Twitter

Ako ste mislili da Boško Obradović, bivši lider Dveri, posle debakla na izborima smišlja taktiku za veliki povratak na političku scenu, prevarili ste se. On je prešao na novo zanimanje i postao ugostitelj.

Obradović se pohvalio na Tviteru da je otvorio restoran domaće kuhinje.

OKREĆE PRASENCE

- Krenuli smo! Restoran domaće kuhinje "Jelički vrt" počeo je jutros s radom u Gornjoj Atenici u Čačku. Posebno vam preporučujemo našu baštu u ovim letnjim mesecima - napisao je Obradović na svom nalogu uz broj telefona za rezervacije i dodao: "Dobro nam došli!"

Pošto je reč o restoranu domaće kuhinje, a Čačak i okolina su poznati po roštilju i pečenju, nema sumnje da su ova jela najzastupljenija na meniju. A možda i samog vlasnika restorana zateknete kako okreće prasence.

Napokon poslušao majku, ženu i taštu

Obradović je posle izbornog kraha podneo ostavku na mesto predsednika stranke i poručio da će se povući iz političkog života na neko vreme.

- Najveća greška mi je bila što nisam slušao svoja glavna tri politička savetnika, suprugu, majku i taštu - rekao je tada Obradović.

Valjda ih je sad napokon poslušao, pa je 26. jula registrovao preduzetničku radnju.

Na Instagram profilu restorana navedeno je da će gostima ponuditi ne samo odličan ambijent i prijatnu baštu već i veliki parking i igralište za decu, kao i da će uživati u "autentičnim specijalitetima domaće kuhinje, uz vrhunsku čačansku rakiju i raznovrsne gastronomske specijalitete u bilo kom dobu dana".

Korisnici na društvenoj mreži su se raspitivali za rad restorana, ali bilo je i onih koji su insistirali da im Obradović obrazloži odakle mu novac da otvori kafanu.

PUKAO NA IZBORIMA

Na parlamentarnim i beogradskim izborima u decembru 2023. Dveri su bile u koaliciji sa Zavetnicima, na čijem je čelu Milica Đurđević Stamenkovski. Međutim, iako udruženi, nisu uspeli da uđu u Skupštinu Srbije. Koalicija im se raspala ekspresno, samo dve nedelje posle izbora.

Sad je Obradović napokon pronašao sebe, i to u ugostiteljstvu, a neki Čačani ironično kažu da je bolje tako nego da se vratio u gradsku biblioteku.
Pozvali smo Obradovića za komentar, ali on nije odgovorio na poruku do zaključenja ovog broja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading