VIŠE NIJE "`RIO TINTO`, MARŠ IZ SRBIJE", NEGO "VUČIĆU DOLE"! Opozicija konačno skinula masku kojom obmanjuje narod - propali političar priznao šta im je zaista cilj

Autor:

Vesti

15.08.2024

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako mu je narod pokazao da ga ne želi, on se "povampiruje" pozivom na rušenje predsednika Vučića.

VIŠE NIJE "`RIO TINTO`, MARŠ IZ SRBIJE", NEGO "VUČIĆU DOLE"! Opozicija konačno skinula masku kojom obmanjuje narod - propali političar priznao šta im je zaista cilj

Foto: RTS/printscreen

Boško Obradović

Političar, osnivač i doskorašnji lider Dveri Boško Obradović u intervjuu za tabloid Danas, koji je u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka, otkrio je prave namere opozicije.

On je, govoreći o političkim protestima protiv iskopavanja litijuma, priznao da srpskoj opoziciji ne smeta "Rio Tinto", već da je cilj svega da se sruši predsednik Srbije Aleksandar Vučić i da se preko ulice dođe na vlast.

"Pre `Rio Tinta` mora da ode Vučić", glase reči Obradovića koje crno na belo pokazuju namere opozicije, koja se ne miri sa činjenicom da ih narod ne želi, već nastavlja da politizuju svaku situaciju da bi je iskoristila u lične, političke, svrhe i putem ulice, haosa i nasilja dočepala se vlasti.

Dok se Obradović bavi rušenjem Vučića, što će činiti sve dok ne ode u penziju, predsednik Srbije razgovarao je sinoć sa građanima Malog Zvornika.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, odgovarajući meštaninu Draganu Petroviću, da će dobiti put do svog sela Orovička Planina i da će mašine biti za tri-četiri dana u tom mestu.

- Dragane, za tri-četri dana, u ponedeljak, izlaze mašine, da deca ostanu u selu, da ne idu iz sela i iz zemlje - rekao je Vučić.

Dragan Petrović je rekao da imaju problem sa putem između Ljubovije i Valjeva i da je u pitanju 12,5 kilometara makadama i rupa i da se zbog nedostatka puta ljudi iseljavaju, kao i da je sam svoju decu morao da pošalje u Valjevo, da im plaća stan da se tamo školuju jer nema puta i nemoguće je da dođe prevoz.

Dragan je rekao predsedniku da je put u lošem stanju i da bi bili zadovoljni i dužinom puta od tri kilometra, a predsednik je rekao da će problem biti rešen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading