Dačić: "SPS ne učestvuje u bilo kakvim aktivnostima protiv predsednika Srbije"!

Autor:

Vesti

03.08.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Malom Zvorniku naš opštinski odbor nije učestvovao ni u kakvim aktivnostima, već je reč o čoveku koji nije član SPS-a niti rukovodstva, a bio je na našoj listi na lokalnim izborima kao grupa građana, koji će biti isključen iz naše odborničke grupe, istakao je Dačić.

Dačić: "SPS ne učestvuje u bilo kakvim aktivnostima protiv predsednika Srbije"!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da SPS ne učestvuje niti će ikada učestvovati, u bilo kakvim aktivnostima ili operacijama protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti, jer bi time radili i protiv sebe i zajedničkih ciljeva. 

- Socijalistička partija Srbije ne učestvuje niti će ikada učestvovati dok sam ja predsednik, u bilo kakvim aktivnostima ili operacijama protiv predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti, jer bi time radili i protiv sebe i naših zajedničkih ciljeva - rekao je Dačić i nastavio: 

- Naprotiv, naš savez je najčvršći bedem za odbranu Srbije i njenih nacionalnih i državnih interesa.  I zato je od vitalnog značaja bio naš zajednički koalicioni nastup na lokalnim izborima. 

- Nijedan pojedinac nema pravo da nastupa drugačije u ime SPS-a i svako drugačije ponašanje će biti sankcionisano. 

- U konkretnom slučaju u Malom Zvorniku naš opštinski odbor nije učestvovao ni u kakvim aktivnostima, već je reč o čoveku koji nije član SPS-a niti rukovodstva, a bio je na našoj listi na lokalnim izborima kao grupa građana, koji će biti isključen iz naše odborničke grupe. 

- I tako će biti svuda i uvek kada se neko ponaša suprotno mojim stavovima i politici SPS-a -  izjavio je predsednik Socijalističe partije Srbije Ivica Dačić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading