VELIKOALBANSKI SIMPATIZER I MRZITELJ SVEGA SRPSKOG! Ko je zapravo Nikola Ristić, za koga opozicija tako grčevito bori

Autor:

Vesti

13.08.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što bi se reklo, sličan se sličnom raduje

VELIKOALBANSKI SIMPATIZER I MRZITELJ SVEGA SRPSKOG! Ko je zapravo Nikola Ristić, za koga opozicija tako grčevito bori

Foto: Republika, Printscreen

Jedan od glavnih i najglasnijih Đilasovih siledžija koji su u subotu pravili haos i blokirali železničku stanicu Prokop, Nikola Ristić poznat je po svojim antisrpskim stavovima.

Kako prenosi Informer, lažni ekolog Nikola Ristić svako malo se na društvenim mrežama diči svojim antisrpskim stavovima, te je neretko tvrdio i da je Kosovo i Metohija nezavisna zemlja

"Još jednom da vas podsetim da smo Kosovo izgubili i tu nema priče"

Republika

Foto: Printscreen

Komentar o Kosovu

"Nemam zašto da žalim Kosovo ili bilo šta drugo"

Republika

Foto: Printscreen

Njegov komentar nakon smrti trojice Srba u Banjskoj

"Srpski zvaničnici pričaju o ljudima iz šume dok masovno seku stabla širom Srbije. Albanci uveli potpunu zabranu seče šuma. Da zaslužili smo da Kosovo bude najpre nezavisno, a zatim u savezu sa Albanijom. Oni će sigurno bolje voditi računa o toj teritoriji", samo su neke od poruka koje je Ristić ponosno ispisivao na svjim društvenim mrežama.

Ristić je na tokom protesta zajedno sa svojim kompanjonom Ivanom Bjelićem redovno plašio narod, maltretirao građane, a najpoznatiji je po tome što je terorisao Jelenu Milosavljević, samo zato što je članica SNS.

Ovakve izjave zapravo i ne treba da čude, ako se uzme u obzir da je u pitanju osoba koja sarađuje sa brojnim nevladinim organizacijama koje sponzorišu strane zemlje. Tako je on radio marketinške kampanje za Dojče vele, nemački javni servis, Crtu i Istinomer.

Republika

Foto: Iks Printscreen/N1

Nikola Ristić

Podsetimo, lažni ekolozi i opozicioni aktivisti Nikola Ristić, Ivan Bjelić i Jevđenije Julijan Dimitrijević uhapšeni su u nedelju u ranim jutarnjim časovima nakon što su blokirali železničku stanicu Prokop zbog kršenja Zakona o javnom redu, član 8, stav 1 u vezi stava 2.

Ove opozicione aktiviste Šolakovi mediji predstavljaju kao "nevinu decu" i "najbolje među nama", a detaljnije o tome ko su oni zapravo pogledajte u posebnoj vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading