DANAS UZ PRIZNANJE LAŽNE DRŽAVE DAJE I BESPLATNE SAVETE TERORISTIMA: Ako ste zločinac tzv. OVK, ništa ne brinite, Šolakovi mediji vam ČUVAJU LEĐA

Autor:

Vesti

05.08.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu potrebni Srbiji neprijatelji dokle god ima ovakve domaće izdajnike.

DANAS UZ PRIZNANJE LAŽNE DRŽAVE DAJE I BESPLATNE SAVETE TERORISTIMA: Ako ste zločinac tzv. OVK, ništa ne brinite, Šolakovi mediji vam ČUVAJU LEĐA

Foto: youtube.com/N1, Profimedia rs.

Pored toga što bezuslovno priznaju lažnu državu Kosovo, aktivno rade na urušavanju srpske ekonomije i mrze generalno sve što je istinski srpsko, medijski kanali Dragana Šolaka ovoga puta otišli su i korak dalje i dali savet teroristima tzv. oslobodilačke vojske Kosova (OVK) kako da izbegnu pritvor i kazne za svoje ratne zločine.

Oni su u tekstu "Predsednik veterana OVK: Ne putujte kroz Srbiju i slovenske zemlje" preneli izjavu predsednika Organizacije veterana OVK Fatona Kljinakua, koji svojim kolegama teroristima savetuje da se ne kreću kroz teritoriju Srbije jer je Beograd navodno "aktivirao spiskove za hapšenje".

Republika

Foto: Printscreen

Tekst na sajtu Danas

Albanac je ovde istakao, a Danas preneo da Albanci treba da se čuvaju i svih zemalja sa kojima Srbija gaji prijateljske odnose.

Umesto da Šolakovi mediji rade u interesu svog naroda i postaraju se da zločinci i ubice Srba s Kosmeta završe iza rešetaka, oni udeljuju besplatne savete i šire pozive Albancima da se ujedine u svojoj matici, pa je logičan sled okolnosti kad će mediji Dragana Šolaka početi i aktivno da propagiraju ideju "velike Albanije"

Nisu potrebni Srbiji neprijatelji, dokle god ima ovakve domaće izdajnike. Dok se Danas bavi pravima i mogućnostima zločinaca, Srbi na Kosmetu trpe nova ugnjetavanja od prištinskog režima s lažnim premijerom Aljbinom Kurtijem na čelu. Umesto da podrže svoj narod u teškim vremenima, oni se bave pravima ratnih zločinaca. Njihovi prioriteti su više nego jasni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading