DOK SMO GRADILI, ZA NJIH SMO BILI PROKLETI, UMORIO SAM SE OD BEZOČNIH LAŽI! Vučić raskrinkao lažne političare u par minuta!

Autor:

Vesti

08.08.2024

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To mu nikako ne mogu oprostiti!

DOK SMO GRADILI, ZA NJIH SMO BILI PROKLETI, UMORIO SAM SE OD BEZOČNIH LAŽI! Vučić raskrinkao lažne političare u par minuta!

Foto: printscreen/facebook/Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u večerašnjem obraćanju naciji, rekao je kako je njegova najveća "krivica" što se Srbija gradi! 

- Nijedan autoput nismo mogli da izgradimo od problema sa kamenolomima. Posečete li hrast vi ste ukleti, prokleti. Da to nismo učinili, danas bismo imali više od 600 povređenih ili mrtvih na Ibarskoj magistrali. Bili su protiv izgradnje pruge, Trga Republike, fontane na Slaviji, gondole, nikad ne bismo završili taj Hram Svetog Save da to mi nismo učinili i za sve smo mi bili krivi - rekao je Vučić.

Predsednik je prethodno poručio da se umorio od bezočnih laži naših političara i da im odgovor sledi večeras.

"Umorio sam se od bezočnih laži naših političara i spas potražio u šetnji sa Šarkijem i Zadom, koje sam na poklon dobio od princa Nasera iz Bahreina. Odgovor političarima sledi večeras", naveo je predsednik Vučić na Instagramu i dodao:

"P.S. Neće me proterati i neću da bežim. Od Srbije sam sve dobio i sve sam joj dao i boriću se svom snagom protiv kriminalaca i tajkuna koji bi da je unište".

- U svih tih 12 godina, ma koliko smo toga promenili od rekordne nezaposlenosti, do rekordne zaposlenosti, do toga da smo uspeli da reindustrijalizujemo zemlju u dobroj meri, da mnogo toga rešimo... U skladu sa tim primetili ste neverovatnu stvar: To smo zajednički vi i mi uspeli da uradimo uprkos mnogima koji su sve uradili da se takvo nešto ne dogodi.

- To su ljudi koji su organizovali proteste i u vreme poplava. Morali ste to da trpite, a tobož istina o strašnom stradanju koju krijemo nije mogla da se čuje nigde, već samo putem društvenih mreža i njihovih medija. Isto su radili i u koroni. Govorili su da nije dovoljno što smo obezbedili vakcine i respiratore. A onda su upali u Skupštinu, bez obzira što smo sve obezbedili pre ostalih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading