VAŽNO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA! Večeras tačno u 20 časova!

Autor:

Vesti

08.08.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se obraća naciji!

VAŽNO OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA! Večeras tačno u 20 časova!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se građanima u 20 časova na njegovom Facebook profilu.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook/Aleksandar Vučić

 

Predsednik će govoriti o svim aktuelnim temama! 

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prmio je danas srpske studente i srednjoškolce koji putuju u Narodnu Republiku Kinu, u okviru programa Međunarodne kulturne razmene mladih Kine i Srbije. Ceremonija je održana u Palati Srbija na Novom Beogradu.

- Hvala što ste ovde, ovo je veliki i važan događaj za nas. Ulazeći u salu pitao sam šaljivo jeste li se spremili za put u Kinu. Većina njih ne zna šta ih očekuje. Slušali smo priče kako sve što postoji i sve što je vredno je samo na Zapadu, a ovo je za njih izuzetna prilika da nauče nešto o nastanku civilizacije - istakao je predsednik.

Studenti i srednjoškolci su izuzetno uzbuđeni zbog odlaska u Kinu, za Republiku su podelili svoje planove i otkrili kako će predstaviti Srbiju i srpske običaje i kulturu u Kini.

- Nas dve smo pohađale Karlovačku gimnaziju četiri godine i učile smo kineski jezik i dosta znamo o njihovoj kulturi. Nadamo se da ćemo to moći sada da proširimo i da iskoristimo taj jezik što smo učile toliko dugo i da upoznamo možda nove kineske prijatelje - rekle su nam Jovana Kljajić sa Pravnog fakulteta u Novom Sadu i Jovanka Čolaković sa Stomatološkog fakulteta u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading