LITIJUM IM JE SAMO PARAVAN, PREKO KOG ŽELE DA OTMU DRŽAVU: Ministarka Mesarović razotkrila lažne borce za životnu sredinu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.08.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka Adrijana Mesarović je u par sekudni "počistila" one koji preko litijuma izazivaju nerede u Srbiji!

LITIJUM IM JE SAMO PARAVAN, PREKO KOG ŽELE DA OTMU DRŽAVU:  Ministarka Mesarović razotkrila lažne borce za životnu sredinu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ

Ministarka privrede Adrijana Mesarović govorila je o tome kako je litijum samo izgovor pojedincima kako bi izazivali haos i potencijalno došli na vlast! 

 - Litijum je samo paravan. Njih ne interesuje ni životna sredina, ni zdravlje ljudi, ni napredak Srbije. Jedino ih interesuje da otmu državu. Vidite da to i sami ne kriju. 

I to je prava istina, a sve ostalo su samo laži i zamajavanje javnosti. Ovo je za njih isključivo politička borba. I imaju samo jedan cilj, a to je da otmu državu od naroda, da zaustave njen razvoj, i da se ponovo domognu narodnih para - napisala je Ministarka Mesarović na svom instagram profilu mesaroviadrijana. 

 

 

Podsećamo, Ministarka privrede Adrijana Mesarović žestoka je odgovorila na optužbe Srećka Đukića koje je uputio na račun predsednika Aleksandra Vučića.

- Pazite sad ko govori! Isti onaj ,,opozicionar” Srećko Đukić koji je nedavno priznao da, kako je rekao ,,Vučić u nemogućim uslovima uspeva da balansira između istoka i zapada”, sada je okrenuo ćurak.

- Najpogrdnije optužbe koje iznosi na račun predsednika Vučića samo potvrđuju da je u pitanju običan licemerni plaćenik koji, uglavnom, ne zna šta priča. Da ne znamo kakvi su, pa da nas i iznenadi. Ovako znamo da imamo posla sa onima kojima je tobož zaštita životne sredine i litijum samo paravan za obmanjivanje naroda, i nove pokušaje da se na vlast dođe bez izbora, ili bez referenduma. Sve lažu i stalno lažu! - istakla je Mesarović i dodala:

- Ne zanimaju njih ni litijum, ni rudarenje, ni građani, već isključivo i samo rušenje našeg predsednika Aleksandra Vučića, i sve jadniji pokušaji zaustavljanja razvoja i napretka Srbije. Ali davno su pročitane sve njihove namere!

- Narod više ne mogu da obmanjuju! Nikada neće uspeti da otmu našu državu! Srbija je mnogo jača od svih njihovih laži, pretnji, kleveta i mržnje!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading