POGLEDAJTE KAKO BIJE DOKTOR BRANIMIR NESTOROVIĆ! Vremešan, ali udara i rukama i nogama! SUKOB NA PROTESTU U OBRENOVCU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.08.2024

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuči je prethodilo vređanje.

POGLEDAJTE KAKO BIJE DOKTOR BRANIMIR NESTOROVIĆ! Vremešan, ali udara i rukama i nogama! SUKOB NA PROTESTU U OBRENOVCU! (VIDEO)

Foto: printscreen

Doktor Branimir Nestorović danas se na protestu protiv iskopavanja litijuma u Obrenovcu, potukao sa svim neistomišljenicima.

 

Na snimku koji je objavljen na mrežama, ceo sukob, koji je eskalirao u tuču, počeo je koškanjem između doktora Nestorovića i jedne grupe ljudi.

 

Tuči je prethodilo vređanje.

Inače, Lista Mi - glas iz naroda, koju je predvodio Branimir Nestorović i koja je na beogradskim izborima u decembru 2023. bila najveće iznenađenje jer je bez ikakve kampanje ušli u gradski parlament, u međuvremenu se pocepala na dva bloka. Počela su prepucavanja, svađe koje su više doprinele cepanju pokreta.

Na beogradskim, ponovljenim izborima u junu,  lista koju je predvodio Branimir Nestorović osvojila je 8,1 odsto, njegovi bivši saborci 0,9 odsto.

On je poslanik i u Skupštini Srbije.

Nestorović je rođen 16. decembra 1954. u Beogradu. Završio je prirodno-matematički smer Gimnazije u Obrenovcu.

Studije je završio na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1979. godine. Doktorirao je na istom fakultetu 1985. godine s disertacijom iz uže naučne oblasti pedijatrije i alergologije pod naslovom Polenska alergija u dece.

Decanijama je radio kao pulmolog-alergolog na Dečjoj klinici u Tiršovoj, a bio je i profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu. Poslednjih godinama proslavio se brojnim teorijama zavere, a penzionisao se 2020. godine. Pred decembarske izbore ušao je u političke vode.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maki

08.08.2024 00:42

Upravuje ovaj čovek sto je rekao Nestorovic je prodana Duśa bolje da se nije Mesao u Politiku jer smo Politika neide .