VAŽAN PROJEKAT, VAŽNA POSETA! Predsednik Srbije će večeras obići gradilište bolnice Tiršova II

Autor:

Vesti

05.08.2024

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 22 časa!

VAŽAN PROJEKAT, VAŽNA POSETA! Predsednik Srbije će večeras obići gradilište bolnice Tiršova II

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Danas je predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, najavio posetu gradilištu Dečje bolnice Tiršova II, koje će obići u 22 časa. Ova poseta dolazi kao rezultat velikog značaja koji se pridaje izgradnji ove bolnice, te je istaknuto da radovi teku u tri smene, što je rezultat molbe predsednika Vučića i insistiranja Vlade Srbije.

Izuzetan značaj Dečje bolnice Tiršova II

Dečja bolnica Tiršova II ima izuzetan značaj za Republiku Srbiju, s obzirom na to da će unapređenjem uslova lečenja dece doprineti podizanju kvaliteta zdravstvene zaštite najmlađih. Ovo je posebno važno imajući u vidu da je zdravlje dece prioritet za svako društvo, te se ulaganje u izgradnju modernih zdravstvenih ustanova smatra ključnim korakom ka unapređenju celokupnog zdravstvenog sistema.

Radovi u tri smene kao izraz posvećenosti

Napredak radova na Dečjoj bolnici Tiršova II, koji se odvijaju u tri smene, jasno pokazuje posvećenost i napor koji su uloženi kako bi se ovaj projekat sproveo uspešno i u što kraćem roku. Ovakav intenzivan radni tempo ukazuje na ozbiljnost i važnost projekta, kao i na želju da se što pre omogući pružanje vrhunske zdravstvene nege deci.

Značaj podrške Vlade Srbije

Podrška Vlade Srbije, koja je insistirala na intenziviranju radova na Dečjoj bolnici Tiršova II, dodatno naglašava značaj ovog projekta za državu. Ujedno, ova inicijativa pokazuje odlučnost državnog vrha da ispunjava svoje obaveze prema najmlađim građanima i da im omogući najbolje moguće uslove za lečenje i oporavak.

Poseta predsednika Vučića gradilištu Dečje bolnice Tiršova II predstavlja važan korak ka sagledavanju napretka projekta i pruža priliku da se istakne izuzetan značaj ove zdravstvene ustanove za celokupno društvo. U nadi da će se radovi nastaviti planiranom dinamikom, očekuje se da će Dečja bolnica Tiršova II postati simbol brige o zdravlju najmlađih i primer uspešne realizacije važnih društvenih projekata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading