MINISTARKA PRIVREDE MESAROVIĆ U PRVOJ ZVANIČNOJ POSETI BANJA LUCI: Predvođeni našim predsednikom Aleksandrom Vučićem budućnost Srbije i Republike Srpske vidimo u zajedničkom radu

Autor:

Vesti

30.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moćne poruke iz Srpske!

MINISTARKA PRIVREDE MESAROVIĆ U PRVOJ ZVANIČNOJ POSETI BANJA LUCI: Predvođeni našim predsednikom Aleksandrom Vučićem budućnost Srbije i Republike Srpske vidimo u zajedničkom radu

Foto: Instagram/mesarovicadrijana

Ministarka privrede Adrijana Mesarović posetila je kolege iz privrednog sektora u Banja Luci, a susret je posvećen produbljivanju privrednih i ekonomskih odnosa između Srbije i Srpske.

- Izuzetno važan i konstruktivan sastanak sa predsednikom Republike Srpske, Miloradom Dodikom i predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem, u Banjaluci.

Jedinstvo srpskog naroda snažno je potvrđeno na Svesrpskom saboru koji je održan u Beogradu, a uvojena Deklaracija definiše zajedničku budućnost našeg naroda. Sabrali smo se oko tog važnog dokumenta da potvrdimo naše zajedništvo i ekonomsko osnaživanje, koje je garant boljeg života naših građana.

Upravo je to bila jedna od tema našeg razgovora, konkretni projekti koji će doprineti razvoju i jačanju ekonomske i privredne saradnje Srbije i Srpske. Potpuno smo posvećeni zajedničkom radu na projektima koji će nas još više približiti i doprineti boljem životu svih naših građana.

 

 

Predvođeni našim predsednikom Aleksandrom Vučićem, zahvaljujući kojem je Srbija postala lider u regionu, sigurna sam da zajedno možemo da postignemo još bolje rezultate, jer budućnost Srbije i Republike Srpske vidimo u zajedničkim radu, razvijanju ekonomskih odnosa, uz očuvanje mira i stabilnosti- napisala je ministarka Mesarović na svom instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading