LAŽNA VEST! MAJK TAJSON NE DOLAZI U BANJA LUKU: Svi pali u očaj

Autor:

Sport

09.07.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom četiri decenije od Olimpijskih igara u Los Anđelesu.

LAŽNA VEST! MAJK TAJSON NE DOLAZI U BANJA LUKU: Svi pali u očaj

Foto: www.profimedia.rs

Legendarni američki bokser Majk Tajson će posetiti Banja Luku u periodu od 15. do 20. avgusta povodom obeležavanja 40 godina od Olimpijskih igara u Los Anđelesu 1984. godine. Ovu informaciju je za "AloOnline.ba" potvrdio Anton Josipović, osvajač zlatne medalje na pomenutim Igrama. Josipović je istakao da se seća kao da je juče bilo kada je ostvario veliki uspeh osvajanjem zlatnog odličja, te da je ponosan što je tada predstavljao reprezentaciju Jugoslavije.

Planirano je da se organizuje druženje i Svečana akademija povodom četiri decenije od Igara iz Los Anđelesa. Osim Majka Tajsona, očekuje se da će se tom prilikom pridružiti i još dvojica Banjalučana, rukometaši Zdravko Rađenović i Zlatan Arnautović, koji su takođe osvojili zlato na tim Olimpijskim igrama.

Međutim, istina je totalno drugačija. Čuveni bokser Majk Tajson neće doći u Republiku Srpsku. Informaciju da Amerikanac dolazi u Banjaluku preneo je nekadašnji proslavljeni bokser Anton Josipović. On je otkrio da će Majk Tajson biti gost Banjaluke između 15. i 20. avgusta.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Olimpijske igre u Los Anđelesu 1984. godine

 

Međutim, predsednik Bokserskog kluba "Slavija" Dalibor Petković, kaže da od dolaska Majka Tajsona nema ništa.

- Za nas je to čista laž. Mi se kao klub u potpunosti ograđujemo oko toga, ljudi me zovu i pitaju, ali mi se ograđujemo od te izjave. Za mesec dana da se to desi i da ga Josipović dovede nije realno, tako da je za nas to laž - rekao je Petković za portal "tiket.ba".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading