"U NAREDNA TRI MESECA BIĆEMO DOMAĆINI NAJVIŠIM ZVANIČNICIMA POLJSKE!" Vučić primio u oproštajnu posetu amabasadora Perla! (FOTO)

Autor:

Vesti

30.07.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tema sastanka bila je i situacija kako na Zapadnom Balkanu, tako i u Evropi i svetu.

"U NAREDNA TRI MESECA BIĆEMO DOMAĆINI NAJVIŠIM ZVANIČNICIMA POLJSKE!" Vučić primio u oproštajnu posetu amabasadora Perla! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Republike Poljske Rafala Perla.

Poželeo sam ambasadoru Poljske uspešan nastavak karijere i zahvalio na jačanju međusobnih veza i saradnje dveju zemalja. Razgovarali smo o bilateralnim odnosima, a ja sam izrazio uverenje da će njegov naslednik nastaviti da radi na održavanju dobrih političkih odnosa i još bolje ekonomske i svake druge saradnje na dobrobit naših naroda.


Zahvalio sam na podršci koju Poljska pruža Srbiji i regionu Zapadnog Balkana na polju evrointegracija i izrazio uverenje da ću u naredna tri meseca biti domaćin najvišim zvaničnicima Republike Poljske.

Tema sastanka bila je i situacija kako na Zapadnom Balkanu, tako i u Evropi i svetu, a ja sam naglasio da je očuvanje mira i stabilnosti u regionu među spoljnopolitičkim prioritetima Srbije
- napisao je Aleksandar Vučić na Instagramu.

 

 

Podsećamo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se juče sa izabranim predsednikom Republike Indonezija i aktuelnim ministrom odbrane te zemlje Prabovom Subijantom.

Sa izabranim predsednikom Republike Indonezije i ministrom odbrane te zemlje Prabovom Subijantom sam razgovarao o putevima daljeg razvoja naših tradicionalno prijateljskih odnosa kao i o jačanju sveukupne saradnje između Srbije i Indonezije. Ova poseta daje značajan podsticaj za dalje unapređenje bliskih odnosa i saradnje naših zemalja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Ana

30.07.2024 11:40

Vucic ce na najbolji nacin kao i uvek do sada biti odlican domacin.

Janko

30.07.2024 11:41

Saradnja izmedju Srbije i Poljske je samo jaca i nadamo se ekonomskom boljitku.

Branko

30.07.2024 11:43

Poljska ima iskrenog prijatelja kao sto je nasa zemlja.To Poljaci znaju i jacaju ekonomsku saradnju.

Veran

30.07.2024 11:44

Drago mi je sto Srbija i Poljska jacaju ekonomsku saradnju.