JEZIVO! Ne prestaje zastrašivanje Srba na KiM - NA KUĆI PORODICE ĐURKOVIĆ ISPISALI IME TERORISTE FATONA HAJRIZIJA! (FOTO)

Autor:

Vesti

28.07.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Kancelarija za Ksoovo i Metohiju

JEZIVO! Ne prestaje zastrašivanje Srba na KiM - NA KUĆI PORODICE ĐURKOVIĆ ISPISALI IME TERORISTE FATONA HAJRIZIJA! (FOTO)

Foto: Kancelarija za KiM

Nastavljaju se pritisci na Srbe na Kosovu i Metohiji, a noćas su na kući srpske porodice ispisani grafiti UČK i ime teroriste koji je pre dve nedelje ubio srpskog policajca nikolu KRsmanovića, Fatona Hajrizija.

Tim povodom oglasila se i Kancelarija za Kosovo i Metohiju, čije saopštenje prenosimo u celosti.

- Na kući porodice Đurković, u selu Gojbulja kod Vučitrna, noćas su ispisani grafiti "UČK" i ime zločinca i teroriste Fatona Hajrizija koji je hladnokrvno ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića.

Foto: Kancelarija za KiM

Grafit na kući porodice Đurković

Ovo veličanje terorističke organizacije i posebno teroriste koji je nedavno izvršio krvavi pir u Loznici, unosi u ovoj vrlo osetljivoj bezbednosnoj situaciji za Srbe na KiM dodatni nemir i neizvesnost za dalji život u pokrajini.

I ovaj primer pokazuje da se na prostoru KiM od strane albanskih ekstremista otvoreno slavi zločin teroriste Hajrizija, a ispisivanje njegovog imena na srpskoj kući ne može drugačije da se shvati nego kao pretnja preostalim Srbima, kako u Gojbulji, tako i na čitavom prostoru KiM.

Jasno je da ovo nije izolovani slučaj, već sinhronizovana kampanja albanskih ekstremista da ovakvim otvorenim pretnjama, po svaku cenu proteraju Srbe sa njihovih ognjišta, a sve pod palicom Aljbina Kurtija koji je najveća pretnja miru na Balkanu, zbog svoje opsesije da iskoreni srpsko postojanje na KiM.

Očekujemo da ovaj slučaj bez odlaganja osude predstavnici međunarodnih organizacija, kao i da preduzmu mere da se ovaj slučaj najhitnije reši i da se slični incidenti više ne dešavaju. -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading