ĐUKA "REŠIO" SEKU JEDNIM "UDARCEM": Poznata pevačica pokušala da ga isprovocira, pa od Đukanovića dobila odgovor za pamćenje!

Autor:

Vesti

27.07.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrala se vatrom, pa dobila šta je zaslužila!

ĐUKA "REŠIO" SEKU JEDNIM "UDARCEM": Poznata pevačica pokušala da ga isprovocira, pa od Đukanovića dobila odgovor za pamćenje!

Foto: Aleksandra Nalbantjan

Nakon nekoliko objava i sitnih prepirki na mreži "X" između narodnog poslanika Vladimira Đukanovića i pevačice Seke Aleksić, pevačica je pokušala da isprovocira Đukanovića jednim komentarom, na koji je dobila odgovor od kog neće moći da se oporavi! 

Ona je odgovarajući na jednu od objava Đukanovića aludirala na to kako se narodni poslanik vozi samo biznis klasom.

"Razumem Vas Vladimire, ali razumite i Vi nas. Mnogo gore stvari gledamo svakodnevno. Sledeci put kada se ponovo sretnemo u biznis klasi, mozemo razmeniti par reci, nemam nista protiv".

A onda je usledila "rafalna paljba" Đukanovića, koja je pevačicu očigledno ostavila "na aparatima"..

- Oprostite, jedini put kada sam vas sreo bilo je u Donjoj Trnovi kada ste sa Stojom pevali vojvodi Mitru Maksimoviću Mandi davne 2000.godine za 27.jul na vašaru. Ne volim biznis klase i verujem da se tamo nismo sreli, ali ako jesmo a nisam vam se javio, praštajte. Biće mi drago da popričamo kad god da se vidimo. Ja sam uvek za dijalog, a prezirem nametanje kao što se to danas čini sa vouk ideologijom - napisao je Vladimir Đukanović i definitivno stavio pečat na ovu raspravu!

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na društvenoj mreži Tik-tok zanimljiv video snimak i poslao jaku poruku našim košarkašima pred sutrašnju utakmicu na Olimpijskim igrama.

- Bio bih presrećan kada bi rezultat u Lilu bio kao i u mojoj igrici. Momci, verujem u vas! - napisao je predsednik u opisu videa.

@jasamaleksandar Bio bih presrećan kada bi rezultat u Lilu bio kao i u mojoj igrici. Momci, verujem u vas! 🏀🇷🇸 #jasamaleksandar #srbija #pariz24 #olimpijskeigre #kosarka ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

 

.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading