ĐEDOVIĆ PODGREJAO GLASINE O PREVARI SEKINOG VELJKA: Hitno se oglasio povodom afere "DADILJA" (FOTO)

Autor:

Zabava

26.07.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar javno zatražio informacije o situaciji o kojoj je brujao region!

ĐEDOVIĆ PODGREJAO GLASINE O PREVARI SEKINOG VELJKA: Hitno se oglasio povodom afere "DADILJA" (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

U januaru ove godine počele su da kruže informacije po društvenim mrežama da je Veljko Piljikić, suprug pevačice Seke Aleksić, napravio dete dadilji. Seka Aleksić je odmah reagovala na ovakve objave koje se šire Tviterom, kako i sama kaže izmišljotine, i jasno stala u zaštitu, kako svoje porodice, tako i supruga Veljka Piljikića.

Naime, korisnik Tvitera podelio je status u kom je napisao sledeće:

- Ali Veljko Sekin koji je napravio dete dadilji, a ona glumi porodičnu idilu - napisao je pomenuti korisnik, nakon čega se Seka oglasila:

- Porodica je svetinja, sram bilo svakog ko mi dira na brak i muža. Neka se plaše boga oni koji izmišljaju takve priče - rekla je tada Aleksićeva za Blic.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marko Đedović napravio novu buru u javnosti

Ova tema ponovo je dospela u žižu interesovanja javnosti nakon objave Marka Đedovića na društvenoj mreži Instagram. Naime, on se oglasio i otkrio koje informacije ga zanimaju nakon izlaska iz "Elite 7":

- Druga informacija koja me interesuje od izlaska, da li se porodila kućna pomoćnica Seke Aleksić da čestitam ženi?!? Info u DM - napisao je Marko putem storija na društvenoj mreži Instagram, te okačio i pesmu "Prevari me", koju izvodi Sekina koleginica Slavica Ćukteraš.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Marka Đedovića

Više puta smo pokušali da stupimo u kontakt s popularnom pevačicom na broj poznat redakciji, ali se ona nije javljala na telefon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading