NEKA VIDI PLANETA ŠTA JE PONOS SRPSKOG SVETA: Vučić otvorio velelepnu Srpsku kuću - ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Uz današnje izdanje Specijalni dodatak

Autor:

Vesti

28.07.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

NEKA VIDI PLANETA ŠTA JE PONOS SRPSKOG SVETA: Vučić otvorio velelepnu Srpsku kuću - ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Uz današnje izdanje Specijalni dodatak

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav, facebook, tanjug/video

Srpski telegraf u izdanju za nedelju 28.jula donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Uz današnje izdanje Srpskog telegrafa Specijalni dodatak!

 

PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ OTVORIO VELELEPNU SRPSKU KUĆU U PARIZU: Neka vidi planeta šta je ponos srpskog sveta

U Parizu je juče svečano otvorena Srpska kuća, a vrpcu su presekli predsednik Aleksandar Vučić i francuski ministar za spoljnu trgovinu Frank Rister.

Govoreći nakon otvaranja veličanstvenog objekta, Vučić je konstatovao da je prvi dan je na Olimpijskim igrama krenuo polovično jer su strelac Damir Mikec i teniser Novak Đoković pobedili, ali, nažalost, neki naši sportisti nisu imali sreće. Potom je otkrio za koga navija 

 

SJAJAN POČETAK! Novak rivalu dao samo gem, Mikec kao prvi ušao u finale

Dvojica velikih aduta Srbije za medalju fenomenalno su startovala na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto su juče obojica počistila konkurenciju. Novak Đoković je Australijanca Metjua Ebdena odučio od tenisa i prepustio mu samo jedan gem. Rezultat je bio 6:0, 6:1, a meč je trajao samo 53 minuta.

 

NAJAVIO OSVETU AKO OPET BUDE PREDSEDNIK: TRAMP PROTIV DUBOKE DRŽAVE!  Rat koji određuje sudbinu planete

Kandidat republikanaca je u više navrata govorio da od neformalnih vladara Amerike neće ostati kamen na kamenu, a posle atentata još je čvršći u tom stavu

"Duboka država" ne prašta milijarde. Samo dva dana nakon što je Viktor Orban iz Kremlja doneo Donaldu Trampu mirovni plan koji će se aktivirati po njegovom povratku u Belu kuću na vođu republikanaca pokušan je atentat i to u direktnom prenosu mitinga u Pensilvaniji. Atentator, 20-godišnji Tomas Metju Kruks, pogodio ge je u uvo, ranio još jednu osobu u publici i drugu ubio.

 

JOVANA JEREMIĆ O ODLASKU U AMERIKU: Kome ja budem amajlija, taj će ući u Belu kuću

Američki izbori nisu samo američki izbori, to je zaista svetski važan događaj. To su izbori koji će definitivno uticati na novu geopolitičku raspodelu moći širom sveta, te su tako ovo zapravo svetski izbori, poručuje na početku razgovora za Srpski telegraf Jovana Jeremić.

 

DOTERIVANJE U PAUZI: Plastika najveća investicija

Mnogi učesnici "Elite", koji su pred kamerama proveli punih deset meseci, prvo što su uradili po izlasku u stvaran svet jeste to da su otrčali kod plastičara. Ako se na to gleda dugoročno, može da se posmatra i kao dobra investicija, ako su rešili da se doteraju za narednu sezonu "Elite 8" ili "Farme 8", koje će, prema svim dosadašnjim najavama, biti bombastične, pa će samim tim i konkurencija biti najjača do sada.

 

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 28.jul 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading