"SRBIJA IMA SREĆE ŠTO ALEKSANDAR VUČIĆ STOJI IZA OVOG PROJEKTA!" Radoslav Milojičić Kena o litijumu!

Autor:

Vesti

25.07.2024

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS-a je rekao da ni jedan normalan čovek ne bi učinio ništa nažao za svoju zemlju i svoju decu.

"SRBIJA IMA SREĆE ŠTO ALEKSANDAR VUČIĆ STOJI IZA OVOG PROJEKTA!" Radoslav Milojičić Kena o litijumu!

Foto: TV Pink/printscreen

Poslanik SNS Radoslav Milojičić Kena je jutros gostovao na "Novom jutru" na TV Pink gde je pričao o litujumu. Naglasio je da je ovo istorijska šansa za Srbiju i da narod nema razloga za brigu.

- Sada neko meni treba da da novac, recimo 5 miliona evra, da ja pokupim svoju porodicu, da dovedemo litijum i da odemo iz svoje države - to oni kažu “Otići ćete iz države jer ćete imati novca”. I odemo recimo u Kambodžu, Indoneziju ili Ameriku i povedem svoju suprugu i svoje dvoje dece, da li mislite da postoji normalan čovek koji bi glasao i dobio novac da se uništi naša zemlja? Pa ja ću ovde ostaviti svoju sestru Marinu sa njeno dvoje dece i svoju sestru Danijelu sa dvoje dece, mog najboljeg druga Zlatka sa njegovom decom, mog komšiju Ivana sa njegovom decom, svog oca i majku i ja ću sa ne znam kojim novcem da sedim, naprimer, u Vašingtonu, da trošim taj novac i zvaću svakog dana svoje ljude u svom Glibovcu u palanci u Srbiji koji će me kleti i reći kako si mogao da nas potruješ - rekao je Radoslav Milojičić.

Osvrvrnuo se i na komentare opozicije.

- Da li neko misli da postoji normalan čovek u Srbiji koji bi to uradio svom narodu, svojoj deci, svojim prijateljima? Ja ne mislim da bi iko iz opozicije to uradio, ali mislim da je ovo što oni rade toliko bezobrazno. Vi, u najmanju ruku, treba da budete Hitler da bi ste to uradili svojoj državi, svojoj porodici, svom selu, svom gradu i svom kraju. Najveća prednost ovog litijuma je što iza njega stoji Aleksandar Vučić zato što sam uveren 200% da je on čovek koji nikada ne bi dozvolio da se Srbiji, srpskom narodu, ni jednom detetu nanese bilo kakva šteta i pozivam naš narod da ne propustimo ovu istorijsku šansu za nas i našu decu - rekao je Milojičić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Aca

25.07.2024 11:30

Teme o eksploataciji litijuma u Srbiji sve više dobijaju na značaju i interesovanju javnosti.

Mila

25.07.2024 11:31

Kena je naglasio da građani nemaju razloga za brigu u vezi sa eksploatacijom litijuma.

Ana

25.07.2024 11:38

Ovakav entuzijazam za projekat litijuma pokazuje predanost SNS-a razvoju Srbije. Nadamo se da će sve biti sprovedeno uz najviše ekološke standarde.

Marko

25.07.2024 11:38

Vučić zna da je zdravlje našeg narod anjbitnije zato je sve preduzeo da investitor maksimalno ispoštuje sve procedure i standarde.