PREDSEDNIK VUČIĆ O TERORISTI HAJRIZIJU: Ubio je ruskog vojnika 2000, bio je podložan agencijama! U pitanju je jako čudna priča!

Autor:

Vesti

19.07.2024

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Vučić gostuje večeras u emisiji Prva tema.

PREDSEDNIK VUČIĆ O TERORISTI HAJRIZIJU: Ubio je ruskog vojnika 2000, bio je podložan agencijama! U pitanju je jako čudna priča!

Foto: Printscreen/Prva TV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odmah se dotakao terorističkog napada koji je juče potresao Srbiju

O likvidaciji Fatona Hajrizija, teroriste koji je ubio srpskog policajca, predsednik kaže da su naši organi uradili svoj posao.

- Načelnik BIA u Loznici je obavestio načelnika policije. SAJ je reagovao u skladu sa zakonom. Ono što je važno da će istraga pokazati sve motive, ima mnogo čudnih stvari u celoj priči. Imamo još jedno lice srpske nacionalnosti iz jedne druge države u regionu. I to je čudno, kao i nemačka boravišna dozvola. Mnogo stvari je tu pod znakom pitanja, nadležni organi će uraditi svoje - kazao je predsednik.

On ističe da je Hajrizi bio podložan uticajima različitih agencija.

- Ubio je jednog ruskog vojnika 2000. godine, i čudna je priča gde se oglašava na mrežama, pa kritikuje predstavnike vlasti na mrežama. Vlasti iz Prištine. Ko bi to radio, to je sve jako čudno - rekao je Vučić.

Podsećamo, Faton Hajrizi osumnjičen da je ubio graničnog policajca Nikolu Krsmanovića (34) i ranio njegovog kolegu Vjekoslava Ilića (50) danas je likvidiran od strane policije jer je pružao otpor tokom hapšenja, ali je više ljudi prethodno uhapšeno.

Prvi je slobode lišen taksista iz Tutina Mithat Hadžić, koji je vozio Hajrizija ka Bosni i Hercegovini. On je, nakon što je Hajrizi pucao na policajce, a potom pobegao, ostao na licu mesta i sačekao policiju, koja ga je uhapsila jer je osumnjičenog vozio iz Preševa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Doca

19.07.2024 21:18

Bravo predsedniče

Zlatko

19.07.2024 21:18

Srbija je uvek spremna da zastiti svoj narod i teritoriju

Ana

19.07.2024 21:26

Sobzirom odakle potiče mora da je nešto krijumčirao a nije se nadao da če policija rutinski zaustaviti vozilo.

Tanja

19.07.2024 22:04

Ni jedan zločin u Srbiji nece proći nekažnjeno.