MONSTROUZNI KURTIJEV SRBOMRZAČKI AKT! U ZNAK ŽALOSTI ZA UBIJENIM TERORISTOM FATONOM HAJRIZIJEM OTKAZUJU SE DOGAĐAJI NA KIM: Hitno se oglasio Petković!

Autor:

Vesti

19.07.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morbidno!

MONSTROUZNI KURTIJEV SRBOMRZAČKI AKT! U ZNAK ŽALOSTI ZA UBIJENIM TERORISTOM FATONOM HAJRIZIJEM OTKAZUJU SE DOGAĐAJI NA KIM:  Hitno se oglasio Petković!

Foto: Printscreen/Youtube/KTV - Kohavision

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković je komentarisao odluku opštine Srbica da otkaže muzičko veče zbog ubistva teroriste Fatona Hajzirija.

- Ovako Priština i Kurti  slave zločinca i teroristu koji je ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića! Otkazuju zvanične događaje u znak žalosti i odaju mu priznanje. Ubice Srba za tzv. Kosovo su heroji! - napisao je Petković.

 

Podsećamo, Liridona Šalja, partnerka Fatona Hajrizija, reagovala je nakon vesti o ubistvu 39-godišnjaka, prenosi Gazeta Online Reporteri.net.

Šalja je preko svojih naloga na društvenim mrežama izrazila tugu zbog ubistva Hajrizija, koji je preminuo nakon što su ga je srpska policija uhvatila u zamku, posle neviđenog terorističkog akta, ubistva jednog i ranjavanja drugog srpskog policajca.

 - O Bože, koliko uspomena sa tobom, o moj živote, zašto si otišao tako rano, o moj Bože, Bože, bio si moj dar, o Bože, ne verujem, o ljubavi moja, ti nikad ne možeš umreti - napisala je u opisu videa objavljenog na TikToku, gde je podelila neke od trenutaka sa pokojnim teroristom Hajrizijem.

Isto je napisala i na Fejsbuku, rekavši da Fatoni nije uspeo da ostvari svoje snove.

 - Nezaboravni trenuci su uvek u mom srcu. Bio si sa mnom, o moj Bože, nisi ostvario svoje snove, o živote, bio si čovek velikog srca. Nisi zaboravljen u našim srcima - napisala je Liridona Šalja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading