POMAGAČ UBICE POLICAJCA BIĆE IZRUČEN SRBIJI: Zoran sproveden u tužilaštvo RS, u toku saslušanje

Autor:

Hronika

19.07.2024

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je, kako se sumnja, osumnjičenom za ubistvo organizovao prevoz od Preševa prema Loznici

POMAGAČ UBICE POLICAJCA BIĆE IZRUČEN SRBIJI: Zoran sproveden u tužilaštvo RS, u toku saslušanje

Foto: FACEBOOK, MUP

Zoran R. koji je juče uhapšen u Bijeljini zbog sumnje da je pomogao ubici srpskog policajca Nikole Krsmanovića u Loznici Fatonu Hajriziju, sproveden je danas u zgradu Republičkog javnog tužilaštva u Baljaluci.

Policijski službenici Uprave kriminalističke policije MUP Srpske i Žandarmerije predali su ovo lice Tužilaštvu, uz izveštaj o učinjenom krivičnom delu teško ubistvo u vezi sa pomaganjem.

Zoran R. će nakon saslušanja u Republičkom tužilaštvu biti sproveden u Sud BiH radi određivanja ekstradicije, pišu Novosti.

Uhapšeni Zoran R. kod sebe je imao lažnu ličnu kartu na ime Zoran Miletić. On je, kako se sumnja, osumnjičenom za ubistvo organizovao prevoz od Preševa prema Loznici. U međuvremenu, lisice na ruke stavljene su i njegovoj ženi I. R. u Mladenovcu.

Pomagač uhapšen u Bjeljini

Zoran R. je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici u Bijeljini. Prema informacijama, taksista je u svojoj izjavi u policiji rekao da mu je ubica Faton Hajrizi tražio da ga odveze do Trbušnice, kako bi odatle mogao da nastavi dalje do Bijeljine, gde mu se, kako se pretpostavlja, nalazio jatak sa kojim je prethodno kontaktirao.

Podsećanja radii, potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je juče da je u Bijeljini uhapšen osumnjičeni za transport od Preševa ka Loznici ubice Fatona Hajrizija koji je ubio Nikolu Krsmanovića,(34), njegovog kolegu Vjekoslava Ilića (50) teško ranio.

- U Bijeljini je u saradnji sa Policijom Republike Srpske, uhapšen Z. R. (1985), za koga se sumnja da je organizovao transport ubice od Preševa ka Loznici. Takođe, uhapšena je kao pomagač i njegova supruga I. R. u Mladenovcu - izjavio je Dačić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading