DAJEMO PUNU PODRŠKU VLASTI ZA EKSPLOATACIJU LITIJUMA! KONZERVATIVNI POKRET NAŠI podržao projekat koji vodi Srbiju u budućnost!

Autor:

Vesti

19.07.2024

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ko želi Srbiju budućnosti, ne može biti protiv ovog projekta!

DAJEMO PUNU PODRŠKU VLASTI ZA EKSPLOATACIJU LITIJUMA! KONZERVATIVNI POKRET NAŠI podržao projekat koji vodi Srbiju u budućnost!

Foto: www.profimedia.rs

Konzervativni pokret Naši sa zadovoljstvom izražava svoju punu podršku državnom rukovodstvu u njihovim naporima da se eksploatacija litijuma u Srbiji realizuje na efikasan i odgovoran način. Smatramo da je razvoj ovog strateški važnog projekta ključan za budući ekonomski razvoj naše zemlje i njenu poziciju na globalnoj sceni.

Eksploatacija litijuma predstavlja ogromne mogućnosti za Srbiju. Ne samo da će omogućiti značajna ulaganja i otvaranje novih radnih mesta, već će i značajno doprineti tehnološkom napretku i energetskoj tranziciji. Litijum je ključna sirovina za proizvodnju baterija za električna vozila, što je od presudne važnosti za prelazak na održive izvore energije i borbu protiv klimatskih promena.

Razumemo da je eksploatacija ovih resursa izazovna i da nosi sa sobom odgovornost prema životnoj sredini i lokalnim zajednicama. Zbog toga podržavamo sve napore da se ovaj projekat sprovede u skladu sa najvišim standardima zaštite životne sredine i transparentnosti. Verujemo da će stručnjaci i partnerske kompanije osigurati da svi ekološki i društveni standardi budu ispunjeni, čime će se obezbediti dugoročne koristi za našu zemlju i njene građane.

Ovaj projekat ne samo da ima potencijal da unapredi ekonomiju Srbije, već i da poboljša kvalitet života građana kroz povećanje prihoda, razvoj infrastrukture i otvaranje novih mogućnosti za mlade ljude. Pozivamo sve građane da podrže ovu inicijativu i pruže podršku državnom rukovodstvu u ostvarivanju ovog važnog cilja - navodi se u saopštenju pokreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Doca

19.07.2024 20:26

Svi da budemo ujedinjeni da litijumu

Goran

19.07.2024 20:32

Svako razuman će podržati razvojni projekat koji menja Srbiju na bolje!

Zoran

19.07.2024 20:33

Srbija ide napred. Građani podržavaju sve što donosi boljitak

Ljuba

19.07.2024 20:34

Litijum je veoma traženi materijal. Srbija mora da iskoristi ovu priliku.