"MOJ POSAO JE DA ZASTUPAM INTERESE SVOG NARODA!" Predsednik Vučić podelio snimak iz Londona i poslao VAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.07.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić se oglasio na svom Instagram profilu.

"MOJ POSAO JE DA ZASTUPAM INTERESE SVOG NARODA!" Predsednik Vučić podelio snimak iz Londona i poslao VAŽNU PORUKU! (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je novi video na društvenim mrežama.

- Iskoristili smo ovaj Samit za ogroman broj susreta sa evropskim liderima. Ovakvi skupovi su dobri, jer možete da razgovarate sa svima, da pokušate da zaštitite i sačuvate svoju zemlju. Moj posao je da zastupam interese svog naroda i svoje države i to ću da nastavim da radim na svako mestu i u razgovoru sa svima - napisao je Vučić na svom Instagram profilu.

 

 

Da podsetimo, oredsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ranije danas sastao se tokom boravka u Velikoj Britaniji sa predsednikom Vlade Kraljevine Holandije Dikom Šofom.

- Dobar sastanak sa @minpres sa kojim sam razgovarao o aktuelnim geopolitičkim izazovima, situaciji u regionu Zapadnog Balkana i bilateralnim odnosima Srbije i Holandije. Akcenat samo stavili na značaj očuvanja mira i stabilnosti u regionu, vladavini prava i razvoju demokratije u Srbiji. Naglasio sam potencijal za jačanje ekonomske saradnje, investicija i trgovinskih odnosa između naše zemlje i Kraljevine Holandije i pozvao novog holandskog premijera da poseti Srbiju kako bismo nastavili razgovore i potvrdili dalje jačanje partnerskih odnosa dve zemlje - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
zivkag2306

18.07.2024 21:20

Najveći interes svima je Srbija i bolji život u njoj!

Ena

18.07.2024 21:22

Vučić uvek i na svakom mestu zastupa interese Srbije i zato ga narod podržava.

Doca

18.07.2024 21:28

Bravo, samo napred i hrabro. Svi su uz tebe.

Dara

18.07.2024 21:30

Predsednik Vučić se uvek borio za interese svoje drzave i svog naroda