DEJAN KESAR: Đilas pljačkao, a sad jedino zna da blati!

Autor:

Vesti

14.07.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SSP je očigledno fascinira

DEJAN KESAR: Đilas pljačkao, a sad jedino zna da blati!

Foto: Tanjug/RADE PRELIĆ, Ministarstvo zaštite životne sredine, Printscreen/Youtube/SNS

Dragan Đilas, očigledno fasciniran likom i delom aktuelne potpredsednice Vlade i ministarke zaštite životne sredine Irene Vujović, ne odustaje od omalovažavanja, laži i bacanja prašine u oči pratiocima društvenih mreža, u neuspešnim pokušajima da uruši njen integritet, izjavio je član predsedništva Srpske napredne stranke Dejan Kesar.

- Zamišljamo Đilasa kako samozadovoljno sedi pred ekranom kompjutera, smatrajući da je mnogo uspeo u političkom životu i da ga zbog njegove veštine blaćenja političkih protivnika, neko na Zapadu više ceni. Ali, nije blaćenje jedino po čemu ga građani dobro znaju. Upamćen je i po mizoginom ponašanju i fizičkom obračunu sa ženama u porodici, što jasno pokazuje da ovog, sada već političkog marginalca, ubuduće treba ignorisati - rekao je Kesar.

On je dodao da je "Dragan Đilas u sunovrat političke karijere doveo niz katastrofalnih poteza zbog kojih je kasa Beograda, s Đilasom kao gradonačelnikom, oterana u dubiozu":

- U isti koš promašenih i tendencioznih poteza spadaju i neupotrebljivi podzemni kontejneri, seče platana, kao i enormno bogaćenje u medijskom prostoru od prodaje reklama, pretvaranje prostora namenjenog deci u kuću Velikog brata, pljačkaška forma pri uvođenju kartica za gradski prevoz, pretnje pripadnicima policije i, naravno, pljačka 619 miliona evra... A niz može i da se nastavi.

Kesar je na kraju rekao da "ovaj čovek, sazdan od pakosti i mržnje, nikada nije niti će birati sredstva u prljavoj političkoj borbi":

- Jedino je rešenje ignorisanje njegovih izmišljenih konstrukcija, a bedni pokušaji da nekome nanese štetu isključivo su odraz njegove autoprojekcije, njegovog beznađa i beščašća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (26)

Loading
Gara

14.07.2024 23:24

Djilas je najveci lazov i lopov u Srbiji i sta god da kaze niko mu ne veruje.

Lenka

14.07.2024 23:28

Đilas blati jer ne može više da pljačka

Nenko

14.07.2024 23:40

Pa mora da se vadi.

Ras

15.07.2024 00:16

Djilas blati Srbiju. To nije dozvoljeno.