ALEKSANDAR VUČIĆ ZAVRŠIO POSETU EGIPTU: "Sporazumi koje smo potpisali doneće ogromnu dobrobit za naše građane"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

14.07.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sporazumi koje smo potpisali doneće ogromnu dobrobit za naše građane, a od posebnog je značaja to što smo učvrstili našu bilateralnu i ekonomsku saradnju, istakao je Vučić.

ALEKSANDAR VUČIĆ ZAVRŠIO POSETU EGIPTU: "Sporazumi koje smo potpisali doneće ogromnu dobrobit za naše građane"! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sumirao je posetu Arapskoj Republici Egipat.

 

 

- Odlična poseta i izuzetno dobri razgovori sa domaćinima. Sporazumi koje smo potpisali doneće ogromnu dobrobit za naše građane, a od posebnog je značaja to što smo učvrstili našu bilateralnu i ekonomsku saradnju. Važno je i to što smo stvorili uslove za privrednike koji sada mogu mnogo bolje da plasiraju svoje proizvode.

- Razgovarali smo i o svim drugim bitnim globalnim i regionalnim pitanjima, a ja sam zahvalan predsedniku @alsisiofficial na ličnoj posvećenosti unapređenju naših odnosa. Osetili smo veliko poštovanje naših domaćina, a ja sam uveren da ćemo moći zajedno da gradimo dobru budućnost - stoji u objavi predsednika Vučića.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na egipatsko-srpskom poslovnom forumu u Kairu da dve zemlje otvaraju novu eru u odnosima, kao i u ekonomskoj saradnji i pozvao egipatske kompanije da učestvuju u specijalizovanoj izložbi Ekspo 2027. u Beogradu.

On je zahvalio predsedniku Vlade Mostafi Madbuliju što ga ih je ugostio kako bi dve zemlje dodatno osnažile međusobnu saradnju, kao i između kompanija i podstakle ekonomsku i trgovinsku razmenu, zatim u oblasti turizma i slično.

- Hvala vam mnogo predsedniče vlade što ste me ugostili ovde u ovom divnom zdanju, koja se nalazi u vašoj novoj administrativnoj predstavnici, što je dokaz da se snovi ostvaruju. I ja to znam zato što sam imao isti primer u svojoj zemlji, jer ljudi ne vide neophodnost ovih stvari već od prvog trenutka, ali ne brinite, oni će u potpunosti razumeti sve za nekoliko godina - naveo je Vučić.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
Iva

14.07.2024 18:03

Jako lepa vest za sve građane

Tea

14.07.2024 18:04

Bogu hvala na svemu što radite za Srbiju

Pera

14.07.2024 18:04

Ogromna dobrobit

Mia

14.07.2024 18:04

Prelepa vest za Srbiju