POSLEDNJI MANIČNI TRZAJI PRED KOLAPS! Kurti počeo da gubi konce, najnoviji zakon mu može DOĆI GLAVE

Autor:

Vesti

13.07.2024

14:48 >> 15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako ali sigurno zavodi diktaturu.

POSLEDNJI MANIČNI TRZAJI PRED KOLAPS! Kurti počeo da gubi konce, najnoviji zakon mu može DOĆI GLAVE

Foto: TANJUG/AP, Printscreen

Bivši ambasador lažne države Kosovo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Avni Arifi, povodom usvajanja Zakona o Nezavisnoj komisiji za medije, izjavio je za Gazetu Blic da Aljbin Kurti ima za cilj potpuno zauzimanje "države" pod maskom "navodnog uspostavljanja zakona".

"Otvoreno, kao i u drugim oblastima, Kurti i njegovi prijatelji su navodno zamaskirali cilj potpunog zauzimanja države navodno uspostavljanjem legaliteta“, smatra Arifi.

Kako je rekao, građani tzv. Kosova i ranije su imali lidere koji su verovali da mogu da ih stave pod kontrolu, pa u tome nisu uspeli, što bi, kaže, i Kurti trebalo da ima na umu.

"I on će sigurno propasti“, uveren je Arifi.

Inače, usvajanje Zakona o Nezavisnoj komisiji za medije naišlo je na kritike opozicije, nevladinih organizacija i međunarodne zajednice.

Podsetimo, predsednik Demokratske partije tzv. Kosova Memlji Krasnići ocenio je nedavno da je usvajanje pomenutog Zakona o Nezavisnoj komisiji za medije i o Tužilačkom savetu tzv. Kosova, nastavak "autoritarnog i neustavnog mentaliteta" lažne vlade Aljbina Kurtija i Pokreta Samoopredeljenje.

Krasnići je na Fejsbuku ukazao da i pored predloga opozicije da se ovi predlozi zakona povuku iz procedure zbog brojnih primedbi i kršenja "Ustava", lažna vlada nije htela da sasluša i nastavila je sa svojim, kako navodi, antiustavnim delovanjem u težnji da "potčini i zarobi medije i Tužilački savet Kosova". 

Konstatovao je da je Zakon o Nezavisnoj komisiji za medije, kako je usvojen, naišao na oštro protivljenje samih novinara i njihovih domaćih i međunarodnih udruženja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading