ALJBIN KURTI I AFERA "PŠENICA" Ojadio poljoprivrednike kao nikad do sada, A ONDA SE USUDIO DA URADI OVO!

Autor:

Vesti

11.07.2024

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vlada koja krade, obmanjuje i osiromašuje narod nesumnjivo će biti osuđena od naroda."

ALJBIN KURTI I AFERA "PŠENICA" Ojadio poljoprivrednike kao nikad do sada, A ONDA SE USUDIO DA URADI OVO!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Poslanica Demokratske partije tzv. Kosova Bljerta Delju ocenila je da lažni premijer Aljbin Kurti obezvređuje poljoprivrednike ističući da bi trebalo da podrži i olakša njihov rad kroz subvencije, umesto što sebi pripisuje tuđe zasluge.

Deljiu je na Fejsbuku to navela nakon što je Kurti sa lažnim ministrom poljoprivrede Fatonom Pecijem obišao jedno od imanja u Orahovcu u okviru kampanje "hleb vremena", kojom tzv. Vlada Kosova promoviše uspešnu žetvu pšenice.

Podsetila je na aferu aktuelne "vlade" u vezi sa zloupotrebom pšenice iz rezervi tzv. Kosova.

"Isti ljudi koji su zloupotrebili državne rezerve, danas govore u prvom licu. Vi kažete da ste sami zasejali i požnjeli pšenicu. Varate i u hlebu, a trud seljaka se stalno odbija. Dodajte subvencije i podršku poljoprivrednicima, nemojte im oduzimati slavu i zasluge", poručila je ona.

Pored Delju, kritici se priključila i poslanica Demokratskog saveza tzv. Kosova Rezarta Krasnići reagovala je nakon što je Kurti obišao imanje jednog od poljoprivrednika u Orahovcu i ukazala da će aktuelna "vlada" ostati upamćena po krađi sezonske pšenice iz rezerva tzv. Kosova.

Krasnići je na Fejsbuku navela da "vlada" Aljbina Kurtija krade, obmanjuje i osiromašuje narod, zbog čega će, kako ocenjuje, biti osuđena od tog istog naroda.

"Vlada koja krade, obmanjuje i osiromašuje narod nesumnjivo će biti osuđena od naroda. Ova Vlada će ostati upamćena i po krađi sezonske pšenice u državnim rezervama", naglasila je Krasnići.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading