ZA OVO NIKO NIJE KRIV?! Vučić pročitao sablasna svedočenja vojnika Nasera Orića, POGLEDAJTE KAKVA SU ZVERSTVA ČINILI

Autor:

Vesti

12.07.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srpske oči za srpske žrtve, niko nije kriv"

ZA OVO NIKO NIJE KRIV?! Vučić pročitao sablasna svedočenja vojnika Nasera Orića, POGLEDAJTE KAKVA SU ZVERSTVA ČINILI

Foto: Profimedia

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio medijima i naciji iz Palate Srbija. On je ovom prilikom pročitao svedočenje vojnika bošnjačke nacionalnosti o zverstvima Nasera Orića.

 

- Pročitaću deo nečega što mislim da je važno da ljudi čuju zašto sam meta svih mogućih kletvi i napada i što će se to nastaviti. Lice koje ispituje, inače odgovara lice bošnjačke nacionalnosti. Šta je Orić radio? Učestvovao u borbama i komandir glavni. Da li je bilo zarobljenika? Jeste i tu su poklani. Da li je bio tu Naser? Jeste, bio je prisutan. Pet muškaraca je bilo zarobljeno. Da li je grobnica bila otvorena? Kada sam šetao tu bile su kosti. Je li koga ubio lično Naser Orić? Nije ih ubio nego ih je poklao, video sam. Ko je zaklao druge? Vojska koja je sa njim bila, naserovci što su ih zvali. Da li ste videli da kolje nekoga od tih ljudi? Da lično sam video, dvoje je zaklao. Mogu da vam pokažem put, gledao sam. Nema sumnje da je to Naser Orić vršio klanje? Sto odsto ste sigurni da je on zaklao dvojicu zarobljenika? 100 odsto sam siguran. To je Zvornička kamenica. Bili su vojnici u uniformi. Naser je i jednoj ženi sekao prst, skinuo prsten, posle ubio. To je bilo kad smo ušli u Fakoviće. Prst joj je odsekao dok je bila živa, a posle nož u stomak. Nije silovana pre toga. On je lično to odradio, nožem i to zna svako živi. - pročitao je predsednik.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Naser Orić sa svojom vojskom u pohodu na srpska sela

 

- A za ovo niko nije kriv i odgovoran? Srpske oči za srpske žrtve, niko nije kriv. Teške priče, mnogo teške i nije bilo teško nego važno da slušamo i osudimo svakog Srbina koji je učestvovao u zločinu u Srebrenici i da ih osuđujemo, a šta ćemo sa ovim? Ne zaboravite, ovo su svedočenja muslimanskih boraca - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (33)

Loading
Ena

12.07.2024 13:25

Bošnjački zločinci su učinili ogromna zverstva prema srpskom narodu, i za to niko ne odgovara,

Maja

12.07.2024 13:32

Vučić je sve lepo objasnio,svaka mu čast savest mirna

Milena

12.07.2024 13:41

Svima smetamo ,svima trn u oku i napadaju nas svakodnevno

Milena

12.07.2024 13:48

Vrše se politički pritisci na Srbiju, ali Srbija mora ostati mirna i odlučna kao do sada i štiti svoje interese.