DANILA U SUMPORNU KISELINU! Ne prestaje morbidna kampanja protiv Vučićeve porodice!

Autor:

Vesti

09.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Srđana Škora, koji je predsednikovog sina hteo da tušira uranijumom, s jezivim predlogom oglasio se i Šolakov novinar

DANILA U SUMPORNU KISELINU! Ne prestaje morbidna kampanja protiv Vučićeve porodice!

Foto: instagram.com, printscreen

Protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice ne prestaje morbidna kampanja pretnji, već se, naprotiv, širi.

Nakon što je opozicionar Srđan Škoro, predsednički kandidat u pokušaju pre dve godine, koji je podržao Savu Manojlovića iz Kreni-promeni na junskim beogradskim izborima, otvoreno zapretio da bi Danila Vučića, starijeg sina predsednika Srbije, trebalo zatvoriti u rudnik i tuširati uranijumom, što je onda podržao i SSP Dragana Đilasa, nazivajući to "kritičkim mišljenjem" (?!), usledio je još brutalniji nastavak u glasilima tajkuna Dragana Šolaka.

Krstić: Zakon važi i za klovnove

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, ocenjuje da je to sada već predolimpijsko takmičenje medijskih klovnova.

- Što ne znači da država ne treba da sprovodi zakone koji se tiču govora mržnje - ukazuje Krstić za Republiku.

FESTIVAL LUDILA

Naime, list Danas objavio je u jučerašnjem izdanju tekst "Obesite Škora" autora Nenada Kulačina, gde je naveo da je Škoro pogrešio jer bi, umesto uranijuma, trebalo koristiti sumpornu kiselinu!

- Jedino je pogrešio u vezi s tuširanjem. Ne može se u rudniku litijuma tuširati uranijumom, možda sumpornom kiselinom, ali dobro, to možemo da gledamo kao stilsku figuru u njegovom nastupu - navedeno je u komentaru Kulačina, koji inače s Markom Vidojkovićem vodi emisiju "Dobar, loš, zao" na Novoj S, a u kojoj su i ranije pretili predsedniku Vučiću i njegovoj porodici i najgnusnije ih vređali.

Đorđević: Signal za uzbunu

I Zoran Đorđević, član GO SNS, poručio je da izrečene pretnje sinu predsednika Vučića prevazilaze sve dosadašnje oblike javnog ispoljavanja nasilja i mržnje i da su signal za uzbunu i poziv na akciju za čitavo društvo:

- Mora postojati konkretna mera, crvena linija koja se ne sme preći, koja će poslati poruku da takvi postupci nisu prihvatljivi i da će svako ko ugrožava bezbednost naših građana, naročito dece, odgovarati za svoje postupke. Bez odgovorne reakcije sutra se na meti može naći bilo čije dete. Zajedničkim snagama društvo u Srbiji može da osigura mirniju i sigurniju budućnost za sve.

Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i šef poslaničke grupe naprednjaka u Skupštini Srbije, kaže za Republiku da to što se delovanje opozicionih novinara i aktivista pretvorilo u festival ludila, na kome se svakodnevno takmiče ko je veći psihopata, manji je problem od činjenice da je takvo umobolno delovanje dobilo podršku najveće parlamentarne opozicione stranke.

Foto: printscreen

Nenad Kulačin napao Danila i Aleksandra Vučića

ĐILASOVA POLITIKA

- Dakle, istupi Škora, Kulačina i ostalih su zapravo verbalizacija onoga za šta se zalaže i Dragan Đilas i to je problem za čitavo društvo jer pokazuje da na političkoj sceni i u Skupštini imamo opoziciju koja u progonu, maltretiranju i sadističkom mučenju dece političkih neistomišljenika vidi legitimno političko delovanje. To nikako nije dobro i zato će se SNS truditi da se još jače i bolje bori za politiku predsednika Vučića, koja, nasuprot ovom ludilu, narodu nudi ekonomski napredak, dalji razvoj Srbije i mir i stabilnost u zemlji - navodi Jovanov.

Foto: printscreen

Nenad Kulačin napao Danila i Aleksandra Vučića u svojoj kolumni

Preča Srebrenica od zaštite Srba

U redovima opozicije ponovo pokazuju da im je bitnija priča o navodnom genocidu u Srebrenici, od zaštite Srba u regionu. Radomir Lazović, poslanik i kopredsednik Zeleno-levog fronta, u emisiji na N1, na konstataciju voditeljke da je 11. jula dan sećanja na žrtve genocida u Srebrenici, a da se nezvanično čuje da je za tada planirana sednica parlamenta, gde bi se raspravljalo o svesrpskoj deklaraciji, te pitanje kako će se ZLF odnositi ako to bude na dnevnom redu u Skupštini, odgovorio je:

- Mislim da bi to bilo duboko pogrešno, jasan znak zašto se donosi ta deklaracija sa Svesrpskog sabora i mislim da ne bi trebalo u tome da učestvujemo na taj dan jer je to jedan tragičan dan, koji bi trebalo da se obeleži na jedan dostojanstven način. Ne treba stavljati u neku vrstu konfrontacije zasedanje parlamenta s tim danom. I mi smo čuli da se nešto planira za taj dan, mislim da bi to bilo neprihvatljivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (57)

Loading
Мiraš

09.07.2024 20:41

Obojicu i Kulčanina i Škora treba uhapsiti i zatvoriti na psihijatrijsko odeljenje.

Ljubinka

09.07.2024 20:41

Kada ce se ovim gnusnim pretnjama stati na put?!

Đorđije

09.07.2024 20:43

Takve ideje su sa o nacisti imali, tako da nam je svima jasno da su i Škoro i Kulčanina pristalice nacizma.

Sara

09.07.2024 20:43

Ovako nešto je Velik sramota, ne treba napadati ničije dete