VUČIĆ O KAMPANJI SARAJEVA PROTIV VOJSKE SRBIJE: Dva dana su lagali i obmanjivali javnost

Autor:

Vesti

08.07.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On se osvrnuo i na izbore u Velikoj Britaniji i Francuskoj.

VUČIĆ O KAMPANJI SARAJEVA PROTIV VOJSKE SRBIJE: Dva dana su lagali i obmanjivali javnost

Foto: printscreen/RTVPink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je za TV Pink o kampanji protiv Vojske Srbije u FBiH.

- Ti lažovi vode kampanju, besmislenu. Juče ste imali kampanju protiv Vojske Srbije u njihovim medijima. To je i zbog Bećirovića i zbog Komšića i zbog svih njihovih medija koji su rekli da je Srbija krenula u agresiju posle Srpskog sabora, zbog učešća kadeta Vojne akademije na memorijalnim skupovima obeležavanja tragedije na Kozari. Danas Konaković, ministar spoljnih poslova BiH,  saopštava da sve što je Srbija uradila, uradila je u skladu sa svim procedurama i zakonima. Tu vest niste videli. Dva dana su lagali i obmanjivali javnost. Iste te kadete smo imali i 2017. I u Češkoj i u Austriji, u Severnoj Makedoniji. Sve procedure su poštovali - kaže Vučić i dodaje:

- Samo je važno voditi kampanju protiv Srba. Nama ne radite ništa, što to radite Bošnjacima, svom narodu koji terate da mrzi nekoga bez ikakvog razloga? - upitao je Vučić.

On se osvrnuo i na izbore u Velikoj Britaniji i Francuskoj.

Sve je inverzno perverzno. Kao i priče o izbornom sistemu. Da vam komentarišem to što niko nije u stanju da pročita realne brojeve. Imate u Engleskoj da liberali dobiju 6,2 miliona, 4 dobije Faraž, kakav je to tek izborni sistem? Vi mislite odjednom u prethodnih 14 dana desnica u Francuskoj je pala. Ne, oni su dobili značajno više u prvom krugu - rekao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (35)

Loading
Ana

08.07.2024 19:58

Ubrzali su oni to jer su znali da će se njihove laži veoma brzo otkriti.

Мiraš

08.07.2024 20:25

Кампања која се води против било које војске може имати дубоке последице на међународне односе и јавно мњење. Важно је да се информације проверавају и да се избегавају неосноване оптужбе.

Đorđije

08.07.2024 20:26

Председник Вучић указује на значај истинитог извештавања и одговорности медија да објективно приказују догађаје, што је основа за поверење јавности.

Balša

08.07.2024 20:26

Сукоби информација и ставова између различитих страна захтевају темељну анализу и разумевање контекста, како би се дошло до истине и избегле манипулације.