UDARILI NA JOKIĆA JER IGRA ZA SRBIJU SAMO DA BI NAPALI VUČIĆA: ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

13.06.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

UDARILI NA JOKIĆA JER IGRA ZA SRBIJU SAMO DA BI NAPALI VUČIĆA: ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Tanjug/AP, Tanjug/R. PRELIĆ

Srpski telegraf u izdanju za sredu 13. jun donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Foto: Srpski telegraf

 

UDARILI NA JOKIĆA JER IGRA ZA SRBIJU SAMO DA BI NAPALI VUČIĆA: Ljudi, imate li obraza? Najbolji košarkaš sveta na meti!

Ni dan nije prošao otkako je predsednik Aleksandar Vučić zahvalio Nikoli Jokiću na tome što će biti deo reprezentacije na Olimpijskim igrama u Parizu, a opozicionari i opozicioni mediji su udarili na najboljeg košarkaša sveta. Njega je, podsetimo, Vučić prethodno zamolio da razmisli i, ako ikako može, zaigra za Srbiju, što je ovaj i učinio.

UNIŠTEN TREĆI POGON FIRME "AS-BRAĆA STANKOVIĆ"! Jovana Jeremić: OVO JE DIVERZIJA, STRANI FAKTOR BI DA VLADA PEKARSKOM INDUSTRIJOM

U pogonu pekare "AS-Braća Stanković", koja je u vlasništvu Dragana Stankovića, emotivnog partnera voditeljke Jovane Jeremić, juče rano ujutro izbio je treći požar u poslednje tri godine, a šteta je procenjena na oko milion i po evra. Nadležni se u vezi s uzrokom požara još nisu oglasili, ali za Jeremićevu nema dileme da je reč o diverziji jer njen partner već duže vreme trpi podmetanja i pritiske.

MAJINA KLETVA STIGLA JANJUŠA: Bivši košarkaš ispašta zbog teškog greha iz prošlosti

Nakon što je Aneli Ahmić saopštila uživo u programu da je donela odluku da abortira, a kao razlog navela da ni ona ni Marko Janjušević Janjuš nisu planirali dete, na društvenim mrežama krenuli su komentari da ih je stiglo prokletstvo. Naime, otkako je Aneli potvrdila trudnoću, mnogi komentarišu kako se Janjuš našao u sličnoj situaciji kao kad je Maja Marinković ostala u drugom stanju s njim, ali tada nije hteo da čuje za to dete.

RELIGIJA.RS VAŠ PROZOR U SVET VERE: Danas startuje naš novi portal, dosad najiscrpniji specijalizovani sajt!

Vernici i oni koje zanima religija od danas imaju na raspolaganju istoimeni sajt. Naime, pored portala Republika.rs, pokrenuli smo još jedan - Religija.rs, na kome ćete moći da pročitate aktuelne vesti, ali i predanja, verovanja, priče o čudima, ukratko sve ono što dosad niste imali prilike da nađete sabrano na jednom mestu.

 

 

 

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 13. jun 2024. 

Sutra specijalni dodatak "Juriš u pobede", sve o EP u fudbalu i Piksijevim orlovima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading