OLIVEROVI SINOVI ZGRNULI PARE! Milena Popović odgovorila na prozivke!

Autor:

Vesti

10.06.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od izdvanja nekretnina zaradili su više od 180.000 evra, zašto dosad nisu napravili memorijalni centar, pita Ivanovićeva udovica

OLIVEROVI SINOVI ZGRNULI PARE! Milena Popović odgovorila na prozivke!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/Zoran Zestic, Instagram

Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića, odgovorila je na optužbe Aleksandra Ivanovića, njegovog bratanca, koji je kritikovao kupovinu i rušenje kuće ubijenog političara.

- To je pokušaj da se zatre svaki njegov trag i simbolika koju on predstavlja. Borili smo se da ta kuća postane memorijalni centar u kom će biti izloženo sve što je Oliver radio i nismo uspeli - kazao je on za N1.

Milena je za Republiku rekla da za Aleksandra ima samo jedno prosto pitanje.

- S obzirom da znam, jer sam živela s Oliverom, da njegovi sinovi od izdavanja nekretnina imaju 2.500 evra mesečno, što je za sve ove godine više oko 180.000 evra, zašto onda oni nisu tim novcem otkupili kuću i napravili memorijalni centar, s čim se ja, da se razumemo, apsolutno slažem? Oni su svi materijalno obezbeđeni, zaposleni su i imaju rešeno stambeno pitanje. Taj novac koji uzimaju ne dele s bratom Bogdanom, tako da ne vidim razlog šta bi ih sprečilo da kuću otkupe - rekla je Milena i dodala:

Deo poklanjamo Visokim Dečanima

Oliverova udovica je za Republiku rekla i da planira da njen i Bogdanov deo poklone Manastiru Visoki Dečani:

- To će biti na naš ponos. Oliver je rođen u selu Rznić kod Dečana. Bio je veoma vezan za Visoke Dečane, gde je i Bogdan kršten. Govorio je tada da će naš sin biti Bogdan Dečanski. A oni u porodici neka razmisle šta bi Oliver rekao na njihovu ideju da zemlju prodaju Albancima, o čemu me je obavestio kupac Albanac.

- U celoj ovoj priči postoji jedan sasvim drugi cilj, a to je da se pojedinci predstave kao "veliki" Srbi, a pojedinci kao izdajnici. Ja sam jednostavno imala potrebu da kažem i drugu stranu, odnosno svoju - istinitu priču.

Podsetimo, Milena je prošle godine za naš portal ispričala da porodica Olivera Ivanovića želi da proda zemlju u Dečanima Albancima.

- Kupac je Albanac, koji je već isplatio kaparu od oko 100.000 evra delu porodice, dok bi ostatak trebalo da bude realizovan do 31. avgusta. Novac me ne interesuje. Hoću da pokažem kakvu nepravdu čine ovom detetu. Tražiću parcelaciju zemlje i da se odredi Bogdanov deo - rekla je tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kajzer Soze

10.06.2024 18:56

Sram je bilo.

Odgovori 15 5