PROSLAVLJENI TENISER JANKO TIPSAREVIĆ NA UDARU MRZITELJA: Ispljuvali šampiona jer podržava Vučića!

Autor:

Vesti

07.06.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni portal Direktno brutalno ga izvređao i optužio da je u Srpsku naprednu stranku ušao iz koristi

PROSLAVLJENI TENISER JANKO TIPSAREVIĆ NA UDARU MRZITELJA: Ispljuvali šampiona jer podržava Vučića!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Dragan Kadić

Ni godinu dana nakon što se učlanio u Srpsku naprednu stranku opozicionari Janku Tipsareviću ne mogu da oproste što podržava politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Tako se proslavljeni teniser ponovo našao na udaru mrzitelja iz opozicionih redova u tajkunskim glasilima, gde se uz niz uvreda navodi da je ušao iz koristi, zbog novca, u SNS, koju uzgred opisuju kao sigurnu kuću za sve slične njemu (?!).

SERIJA UVREDA

Naime, portal Direktno objavio je tekst "Spas je u SNS: Slučaj Janko Tipsarević", u kom je izneto niz brutalnih uvreda.

- Kad je predsednik Vučić proglašavao "veličanstvenu pobedu" na proteklim lokalnim izborima, na bini, u očekivanju njegovog dolaska, jedan lik se vidno muvao da bi obezbedio mesto uz Vučića. Da se, pošto-poto vidi onako srećan i zadovoljan. Taj lik je bio nekadašnji teniser Janko Tipsarević. Kad je na sva zvona Vučić saopštio javnosti da je SNS prišao i, još uvek poznati, bivši teniser Tipsarević, naglasio je kako, eto, u SNS dolaze i oni koji su materijalno obezbeđeni i zato nemaju drugi razlog da se učlanjuju u SNS, osim zbog privrženosti ideologiji ove stranke - navodi se u toj kolumni.

A onda se ređaju uvrede da Janko verovatno nije stigao da završi bilo koju školu ili pročita bilo koju knjigu, da mu "velelepne tzv. teniske akademije" nisu donele novca koliko je očekivao i da je to razlog ulaska u SNS:

- Ni od koga od njih Vučić ne očekuje bilo koju korist od njihovog nekakvog javnog političkog angažovanja. Ali, zato, Janko i njemu slični vide i očekuju spas i korist od Vučića i SNS.

NA STUBU SRAMA

Aleksandar Marković, poslanik i član GO SNS, kaže za Srpski telegraf da su ekstremnost, isključivost i netrpeljivost glavne odlike političkog delovanja većeg dela opozicije u Srbiji i da svako ko se usudi da javno podrži politiku Aleksandra Vučića momentalno biva prokažen od njih i stavljen na stub srama od njihovih medija:

- Na društvenim mrežama je još gora situacija jer tamo bivaju izloženi najgorim uvredama, a vrlo često i brutalnim pretnjama od onih koji podržavaju opoziciju. Ne mogu da zamislim kako bi izgledalo kad bi ti ljudi, nedajbože, vršili vlast u Srbiji!

Milić: Savo bi profit od Niša

Dr Dragan Milić, lider istoimene grupe građana u Nišu, praktično je odjavio Savu Manojlovića poručivši da se s njegovom inicijativom građanske neposlušnosti ne slaže i da njegov put nigde ne vodi, uz upozorenje da samo želi da izvuče profit u tom gradu.
- Niš je sad nekako u centru pažnje, jedini je pokazao potencijal za promenu vlasti i sad bi neki da izvuku profit, zato gledaju da požure, da organizuju demonstracije. Mi to nećemo da radimo. Zamolio bih sve ljude iz Beograda da nas puste na miru, da mi donesemo odluku kako ćemo i šta ćemo da radimo u Nišu, hvala vam na savetima, podršci, ali da su vam ti planovi bili dobri i sadržajni, mislim da bi vam i rezultati bili bolji - kazao je Milić.

Ćuta napao Ponoša

Aleksandar Jovanović Ćuta, lider Ekološkog ustanka, optužio je i pokret Srce Zdravka Ponoša za fijasko na proteklim lokalnim izborima i cepanje opozicije.

- Ljudi, zašto smo se mi cepali, razjedinjavali? Zašto nismo izašli svi zajedno u Beogradu, kao što smo izašli u Novom Sadu? Zašto u Nišu niste izašli na izbore? Kažite ljudima u Nišu, nemojte da optužujete mene što se Niš sad patrga zbog nekakvog Rusa, da ste lepo izašli u Nišu, Niš bi bio slobodan grad! - kazao je Jovanović u emisiji na TV N1 Slobodanu Cvejiću, poslaniku Ponoševog pokreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (12)

Loading
Sladja

07.06.2024 21:38

Strasno do kojih granica idu oni koji nevole Vučica

Petar

07.06.2024 21:40

Još jedan dokaz da oni koji podržavaju opoziciju nemaju stida i da stalno napadaju pošteni narod.

duki

07.06.2024 21:54

to je jedina prava slika kanaizacione opozicije samo da seje mrznju prema svom narodu i prema neistomisljenicima i nevaspitane spodobe iz opozicije

Tanja

07.06.2024 21:55

Pa da oni koji ne podržavaju politiku opozicije su uvek na udaru kritike i vređanja od bagre.