"MOJ SIN DANILO I MOJA BRAĆA, ŽIVELA SRBIJA!" Predsednik Vučić podelio sa pratiocima snimak sa slavlja nakon izbora! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.06.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koalicija "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" osvojila je natpolovičnu većinu od 53,5 odsto glasova.

"MOJ SIN DANILO I MOJA BRAĆA, ŽIVELA SRBIJA!" Predsednik Vučić podelio sa pratiocima snimak sa slavlja nakon izbora! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/buducnostsrbijeav

Na zvaničnom Instagram nalogu predsednika Srbije Aleksandra Vučića pojavio se snimak veselja. Ovaj snimak je objavljen nakon lokalnih izbora održanih u nedelju u 89 gradova i opština širom Srbije. Prema prvim procenama CESIDA i IPSOSA, lista oko Srpske napredne stranke (SNS) ostvarila je najviše glasova u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, što je dovelo do ubedljive pobede ove političke opcije.

- Moj sin Danilo i moja braća. Živela Srbija - piše ispod snimka veselja koji je predsednik Aleksandar Vučić okačio na svom Instagram nalogu.

 

 

Srpska napredna stranka je apsolutni pobednik izbora u Beogradu! Koalicija "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" osvojila je natpolovičnu većinu od 53,5 odsto glasova.

Drugoplasirana je lista Save Manojlovića "I ja sam Beograd - Kreni-promeni" sa 15,3, a slede "Biram Beograd" sa 13 i "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" sa 8,8 odsto. Ostali nisu prošli cenzus, tačnije ostali su ispod jedan odsto.

- Naša lista, osim u Bačkoj Topoli, Senti, Kanjiži i Tutinu, odnela je pobedu u svim gradovima i opštinama. Sigurna pobeda svuda od Subotice do Niša, čista i ubedljiva. Čestitam svim građanima, a najoštrije osuđujem one koji su građane sprečavali da glasaju. Očekujem odgovornost onih koji su fizički napadali neistomišljenike i biračke odbore, upadali u kol-centre, kao što bih tražio i za nas da smo tako nešto radili. Opozicija se bavila progonom, umesto svojim glasačima, zato su ih građani sankcionisali na izborima jer građani najbolje vide - rekao je rekao je predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (34)

Loading
Mima

03.06.2024 09:23

Kao i uz svakog coveka tako i uz Vucica je njegova porodica

Mima

03.06.2024 09:23

Podrska porodice na prvom mestu pre svega

Bole

03.06.2024 09:24

Zivi bili predsednice vi i vasa porodica

Ana

03.06.2024 09:58

Bravo, cestitke na ubedljivoj pobedi.