TEROR OD STRANE PRISTALICA OPOZICIJE U NOVOM SADU: Pogledajte kako vređaju i maltretiraju mlade aktiviste SNS (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.06.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji su juče održani lokalni izbori.

TEROR OD STRANE PRISTALICA OPOZICIJE U NOVOM SADU: Pogledajte kako vređaju i maltretiraju mlade aktiviste SNS (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/@banevolibananee

Nakon uništavanja imovine Novosadskog sajma, ugrožavanja života ljudi koji su bili u njemu, vređanja novinara i prećenja, opozicioni huligani prešli su i na omladinu kojoj su sasuli salvu uvreda i psovki.

Branislav Đorđević, iz neformalne grupe Stav, opet je verbalno maltretirao sugrađane, uz najgnusnije psovke upućene mladim aktivistima SNS na Novosadskom sajmu. Njemu se u iživljavanju pridružila i Marija Srdić, iz pokreta "Bravo" Brajana Brkovića i Mirana Pogačara, samoprozvana antifašistkinja i aktivistkinja za ženska prava, koja je ovog puta pobila svoje predstavljanje ljudima kao "osloboditeljka" Novog Sada.

Oni su na najgori mogući način verbalno zlostavljali omladince na Novosadskom sajmu, iako su "protiv nasilja", uz užasavajuće psovke, vređanje na nacionalnoj osnovi i fizičkom izgledu.

- Evo omladine današnje. Nakon više sati bdenja na sajmu nisam mogao da imam filter prema ovim beskičmenjacima - napisao je Đorđević, pa na svoj nalog na društvenoj mreži Iks okačio skandalozan video.

 

 

 

U Srbiji su juče održani lokalni izbori, a pored izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, izbori su održani u još 14 gradova i 74 opštine i gradske opštine.

Koalicija oko SNS u Beogradu osvojila natpolovičnu većinu od 53,5 odsto glasova, pobeda svuda, osim u četiri opštine. Srpska napredna stranka je apsolutni pobednik izbora u Beogradu! Koalicija "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" osvojila je natpolovičnu većinu od 53,5 odsto glasova. Drugoplasirana je lista Save Manojlovića "I ja sam Beograd - Kreni-promeni" sa 15,3, a slede "Biram Beograd" sa 13 i "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" sa 8,8 odsto. Ostali nisu prošli cenzus, tačnije ostali su ispod jedan odsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (21)

Loading
Nina

03.06.2024 11:57

Najoštrije takve nasilnike kazniti!!!

Ana

03.06.2024 12:18

Sve sami divljaci i huligani u opoziciji

Ana

03.06.2024 12:19

Strasno je sta opozicija radi

Ana

03.06.2024 12:20

Nista drugo opozicija ne zna osim da pokazu prostakluk