KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV NASILNIKA: Huligani iz opozicije pretukli funkcionere SNS

Autor:

Vesti

03.06.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje u Zemunu, jednom naneli teške telesne povrede

KRIVIČNE PRIJAVE PROTIV NASILNIKA: Huligani iz opozicije pretukli funkcionere SNS

Foto: Republika

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici Policijske stanice Zemun će podneti krivičnu prijavu protiv B.K. (29) zbog postojanja osnovane sumnje da je dana 02.06.2024. godine u mesnom odboru političke stranke SNS u Zemun Polju izvršio krivično delo Teška telesna povreda na štetu V.K. i krivično delo Nasilničko ponašanje na štetu S.S.

B.K. je krivično delo Nasilničko ponašanje izvršio u saizvršilaštvu sa O.T. (40) protiv kojeg će takođe biti podneta krivična prijava.

Podsećamo, napadnuti aktivista i predsednik mesnog odbora SNS-a u Zemunu V. K. govorio je za Informer o brutalnom napadu opozicionih pristalica na aktiviste SNS-a, u kom je sredovečni čovek brutalno pretučen.

- Naš odbor, koji je tu nekoliko godina, ovde je zbog izbora, a oni su provocirali devojke i žene. Izašao sam da razdvojim kada sam video da se rvu s devojkama, prvo su napali devojku od dvadesetak godina kada su žene izletele da je odbrane. Nas dvojica smo krenuli da razdvajamo, ja sam, uz pretnju: "Znate li vi ko smo mi", dobio prvi udarac. Ti ljudi nisu odavde, poznato mi je samo ime Boris Kosi, koji je opozicioni aktivista koji je bio član biračkih odbora, a i ne živi ovde. Udarali su me u glavu, pa su me šutirali po nogama, a čoveka koji je skočio da zaštiti ćerku bacili su na pod i šutirali u glavu. Prvo je bio u nesvenom stanju i nije znao šta priča, kada ga je odvezla Hitna pomoć, i sve zato što je branio ćerku. Nikada nismo imali incident da neko dođe na dan izbora i napadne nas - rekao je V.S.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Zora

03.06.2024 20:32

Sramota! Nasilnike oštro kazniti!

Sladja

03.06.2024 20:35

To i liči na opoziciju!Sve sami nasilnici!

Tijana

03.06.2024 21:07

Krivčne prijave protiv nasilnika treba da budu ozbiljno shvaćene i procesuirane.

Strale

03.06.2024 21:08

Nasilje nije prihvatljiv način izražavanja političkih stavova i ono ne sme biti tolerisano, bez obzira na političku pripadnost žrtve ili napadača.