SNS NA VRAČARU: "Formirali smo većinu od 34 odbornika"

Autor:

Vesti

03.06.2024

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SNS je odneo ubedljivu pobedu i na Vračaru.

SNS NA VRAČARU: "Formirali smo većinu od 34 odbornika"

Foto: ST/Dragan Kadić

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Djordjević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

- Na opštini Vračar u lokalni parlament ušlo je osam izbornih lista što se nije dogodilo nigde u Srbiji. Sa predstavnicima većine tih izbornih lista mi kao stranka imamo od ranije dobre odnose i čvrst dogovor da ako dobiju odbornike u Skupšini opštine Vračar nastavimo zajedno da radimo za dobro Vračara. Tako da lista Aleksandar Vučić - Vračar sutra ponosno objavljuje da smo već tokom izborne noći potvrdili dogovore o koaliciji i da ćemo imati većinu koju će da čini 34 od 63 odbornika koliko ima opštinska skupština - izjavio je Djordjević.

Djordjević se zahvalio građankama i građanima Vračara na podršci i obećao da će novo opštinsko rukovodstvo predstavljati sve stanovnike Vračara bez obzira za koga su glasali na ovim izborima.

- Naredne četiri godine sprovodićemo projekte koji će život gradjanki i gradjana Vračara učiniti boljim. U tome ćemo imati podršku grada Beograda i Vlade Republike Srbije - rekao je Djordjević.

Koalicija oko SNS u Beogradu osvojila natpolovičnu većinu od 53,5 odsto glasova, pobeda svuda, osim u četiri opštine. Srpska napredna stranka je apsolutni pobednik izbora u Beogradu! Koalicija "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" osvojila je natpolovičnu većinu od 53,5 odsto glasova. Drugoplasirana je lista Save Manojlovića "I ja sam Beograd - Kreni-promeni" sa 15,3, a slede "Biram Beograd" sa 13 i "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" sa 8,8 odsto. Ostali nisu prošli cenzus, tačnije ostali su ispod jedan odsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Lala

03.06.2024 12:31

Bravo SNS razbili ste Crnogorski klan.Vračar su zvali malom Crnom Gorom.