VUČIĆ ĆE PASTI ILI POSTEPENO, ILI GA STRELJATI KAO ČAUŠESKOG! Skandalozna izjava na Novoj S!

Autor:

Vesti

30.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na napad na predsednika Vučića je reagovala i Ana Brnabić.

VUČIĆ ĆE PASTI ILI POSTEPENO, ILI GA STRELJATI KAO ČAUŠESKOG! Skandalozna izjava na Novoj S!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Aleksandar Vučić

Skandalozna izjava na Novoj S u kome se poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Tek tako, postepeno, korak po korak, jer nijedna autoritarna vlast neće da preda vlast, osim ako ga ne izvedete pred puščanu cev kao Čaušeskog u Rumuniji! - izjavio je Ivan Protić.

Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine, reagovala je povodom napada i pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Novoj S.

- Ma da, strašna Vučićeva diktatura - može da laprda bukvalno ko šta hoće bez ikakvih posledica, a medijski mrak izgleda tako što svaki bogovetni dan možemo da čujemo i vidimo čitavu lepezu mrzitelja, sve što pod kapom nebeskom možete da zamislite ("novinare", "analitičare", "eksperte", "komentatore", "agitatore", "umetnike" i slične), kako pozivaju na nasilno rušenje vlasti i ubistvo predsednika Republike Srbije @avucic , a "profesionalni" novinari, na Šolakovim "profesionalnim" medijima ni da štucnu, a ne da opomenu sagovornika. "Novinar": Vučić mora proći kao Čaušesku. Drugi "novinar": Hvala vam. Imamo još minut vremena - šta još uvredljivo možete da kažete za Vučića? Alal vam profesionalni i objektivni mediji. A ja pozivam sve ljude da u nedelju, 2. juna, izađu na izbore i kažu da li žele da žive u Šolakovoj Srbiji, koju vodi Šolakova opozicija i mediji, ili u Srbiji koja napreduje, koja umesto mržnje nudi ljubav, planove i viziju, u Srbiji koja ne deli građane na one važnije, samozvanu "elitu" i one manje važne po, kako oni kažu, "selendrama", da li žele frustriranu Srbiju ili pobedničku Srbiju, stabilnost i prosperitet ili sivilo i jad. Do pobede! - napisala je Ana Brnabić na društvenoj mreži Iks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (13)

Loading
Ika

30.05.2024 15:38

Da li policija ili tužilaštvo prati objave ovih tajkunskih medija i da će neko intervenisati po ovim pretnjama.

Jelena

30.05.2024 15:40

Ovo je zaista strašno...

jana

30.05.2024 15:40

Vučić je lider koji se bori za interese svoje zemlje

Ivana

30.05.2024 15:41

Zaista skandalozna izjava Ivana Protića...

Odgovori 3 10