BEND "MINISTARSTVO SREĆE"! Haos u studiju: Siniša Mali svira gitaru, a Ivica Dačić i Milica Zavetnica pevaju!

Autor:

Vesti

28.05.2024

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji gostuju ministar unutrašnjih poslova i prvi podpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić, ministarka za brigo o porodici Milica Đurđević Stamenkovski, ministar finansija Siniša Mali, Milorad Milinković i Dalibor Golubović, poznatiji kao dvojnik predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

BEND "MINISTARSTVO SREĆE"! Haos u studiju: Siniša Mali svira gitaru, a Ivica Dačić i Milica Zavetnica pevaju!

Foto: TV Pink/printscreen

U večerašnjoj emisiji AmiG Show između ostalih gostuje i prvi podpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, kao i ministar finansija Siniša Mali.

U programu su čak i pevali. Na repertoaru je bila pesma grupe Crvena Jabuka "Nema više vremena".

Gitaru je svirao Siniša Mali, Ivica Dačić je pevao, a Ognjen Amidžić je svirao bubnjeve.

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

Potom je na scenu izašla i Milica Đurđević Stamenkovski, i zajedno sa Ivicom Dačićem zapevala čuveni hit Vesne Zmijanac i Dina Merlina "Kad zamirišu jorgovani"

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

 

 

Pored ministra unutrašnjih poslova i prvog podpredsednika Vlade Srbije Ivice Dačića, gosti u studiju su i ministarka za brigo o porodici Milica Đurđević Stamenkovski, ministar finansija Siniša Mali, Milorad Milinković i Dalibor Golubović, poznatiji kao dvojnik predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ognjen je pokazao i udarničke značke sa radnih akcija iz mlađih dana Ivice Dačića.

- Ovo su udarničke značke sa radnih akcija, od 1980. do 1983. sam bio na radnim akcijama i bio sam dva puta udarnik. Gradili smo Begrad. Ja sam radio prvo u Beogradu, spavalo se i radilo u Pionirskom gradu, ja sam gradio ovaj grad. To je bilo davno, nisu tad postojali blokovi - naveo je ministar Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading