"I VI GOSPODINE, MINISTRU PROPAO LIFT, BIO SAM DVE GODINE U OPOZICIJI" Ovo su najsmešnije izjave ministra untrašnjih poslova Ivice Dačića

Autor:

Vesti

28.05.2024

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji gostuju ministar unutrašnjih poslova i prvi podpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić, ministarka za brigo o porodici Milica Đurđević Stamenkovski, ministar finansija Siniša Mali, Milorad Milinković i Dalibor Golubović, poznatiji kao dvojnik predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"I VI GOSPODINE, MINISTRU PROPAO LIFT, BIO SAM DVE GODINE U OPOZICIJI" Ovo su najsmešnije izjave ministra untrašnjih poslova Ivice Dačića

Foto: TV Pink/printscreen

U večerašnjoj emisiji AmiG Show između ostalih gostuje i prvi podpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Voditelj je spremio kompilaciju nekih nejgovih izjava koje su nasmejale publiku, a neke od njih su:

- Ja pre svega da vam se obratim da sam živ pošto me je udario grom noćas dok sam dolazio ovde pa se trenutno određuje da li je slovenački ili hrvatski. Slovenci tvrde da nema šanse da je njihov 

- ovaj Lukas on je iz Kurceve... Kako se to kaže? Iz partije Sebastijana..

- Nije im ni Kurc pomogao, oni su slavili, Kurc i Tači su slavili, e pa tako su i prošli, preko koga su hteli oni su prešli.

- Po prvi put su tu došli predstavnici vlasti u Prištini i po prvi put nije bilo nikakvih problema, sem što je propao lift ministra iz Prištine i to je bilo sasvim slučajno.

- Borise molim Vas saslušajte me šta pričam, a i vi gospodine - obraćajući se Ani Brnabić.

- Došao sam u Sarajevo i ne mogu da popijem bosansku kafu, vi mi nudite espreso, nisam znao da se u Bosni pije espreso.

- Bio sam dve godine u opoziciji i video sam da to nije dobro.

Pored ministra unutrašnjih poslova i prvog podpredsednika Vlade Srbije Ivice Dačića, gosti u studiju su i ministarka za brigo o porodici Milica Đurđević Stamenkovski, ministar finansija Siniša Mali, Milorad Milinković i Dalibor Golubović, poznatiji kao dvojnik predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading