SPAJIĆ JE U NEMAČKOJ BIO DUŽE NEGO ŠOLC: Ova izjava Milana Kneževića razotkrila prljavu igru Crne Gore i Nemačke (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.05.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Knežević je otkrio pravu istinu o crnogorskim amandmanima.

SPAJIĆ JE U NEMAČKOJ BIO DUŽE NEGO ŠOLC: Ova izjava Milana Kneževića razotkrila prljavu igru Crne Gore i Nemačke (VIDEO)

Foto: Printscreen/Happy Tv

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je u emisiji "Ćirilica" kod Milomira Marića na TV Happy.

Ovo je otkrio Milan Knežević iz DF.

- Onda su nam izašli sa amandmanima. I sad imate i ovog Konakovića. Mi u Crnoj Gori smo se uvek bojali da ne umremo od dve stvari, a sada imate i treću a to je Skaj. Ovoga gospodina Konakovića ima i te kako na Skaju. On sada želi da pobegne od Skaja i napada Srbiju.

 

@vecernjenovosti Milan Knežević otkrio je odakle dolaze crnogoraki amandmani #milanknezevic #crnagora #milojkospajic ♬ original sound - Večernje novosti

 

Pored njega u emisiji poznatog voditelja gostuju još i Jelena Karleuša, Ivica Dačić, Dragan J. Vučićević i Milan Knežević, lider Srba u Crnoj Gori.

Na početku gostovanja se osvrnuo na rezoluciju o Srebrenici:
-  Vi mislite da je Marić ozbiljan, a on vas zavitlava i obrnuto. Glavni junak je bila naša zemlja, koja je uspela da se suprotstavi pritiscima i koja je uspela da napravi respektabilan rezultat.

- Kad nemate za šta da se uhvatite, uhvatite se za laž. Hvala vam na pozivu da budem ubijen - naveo je lider Srbije.

- Od početka smo razumeli šta je njihov plan, to nije bio pijetet žrtvama, oni ne posećuju srpska stratišta. Oni ne izgovaraju ime Srbi, kao što ne izgovaraju Republika Srpska, jer izgovaraju RS i to u najboljem slučaju, iako je to dejtonska odluka.

- Oni su dobro razumeli politizaciju celog procesa, a to je moralna i politička odgovornost. Sve je njima jasno, ko je to počinio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading