ORLIĆ POSLAO JAKU PORUKU: 2. jun je dan odluke - da Srbiju nastavimo da gradimo i čuvamo!

Autor:

Vesti

21.05.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Orlić je naglasio da izborna pobeda nikada ne sme da se podrazumeva i da ona predstavlja tek početak posla.

ORLIĆ POSLAO JAKU PORUKU: 2. jun je dan odluke - da Srbiju nastavimo da gradimo i čuvamo!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dr Vladimir Orlić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, posetio je danas Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu.

Tokom razgovora sa članovima i aktivistima, zahvalio im je na velikom trudu i radu, na borbi u kojoj učestvuju punog srca.

- Vi pokrećete stvari, bez vas ne bi bilo ni brojnih važnih rezultata koje danas imamo. I sve velike planove čiju realizaciju u Pančevu tek očekujemo – ostvarićemo zahvaljujući vama, za sve ljude koji ovde žive - poručio je dr Orlić. 

Foto: Sns

Vladimir Orlić u Pančevu

Naglasio je da izborna pobeda nikada ne sme da se podrazumeva i da ona predstavlja tek početak posla.

- Zato moramo, uvek i svuda, da radimo punom parom, da nam penzije i plate rastu, da gradimo nove auto-puteve, pruge, bolnice, kliničke centre. Da čuvamo svoju Srbiju i ne dozvolimo onima koji su uvek protiv svoje države i svog naroda, koji su za rezoluciju o Srebrenici, za tzv. „Kosovo“ u Savetu Evrope – da nam državu ponovo otimaju, ruše i rasturaju - rekao je dr Orlić i dodao:

Foto: Sns

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu

- Sve pomenuto od 2. juna zavisi. Tada će, uveren sam, rezultat biti samo jedan: ubedljiva pobeda liste koja sa ponosom nosi ime predsednika Aleksandra Vučića - zaključio je dr Vladimir Orlić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Ana

21.05.2024 18:31

Do nove pobede.

Mika

21.05.2024 18:49

Narod ce izaci na izbore i ponovo izabrati pravu opciju,jer sve sto je zapoceto treba nastaviti i zavrsiti i biti jos jaci i bolji!

Ana

21.05.2024 18:50

Narod ce birati prave ljude koji odgovorno i vredno rade svoj posao i rade u najboljem interesu Srbije- SNS koja se pokazala kao najbolja opcija!

Maja

21.05.2024 19:36

2. Juna svi treba da izađemo na izbore i da pružimo bezrezervnu podršku SNS-u, da bi Srbija nastavila da se razvija.