ORLIĆ OGOLIO OPOZICIONE MEDIJE: Mrze Vučića, SPC i molitvu!

Autor:

Vesti

20.05.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Orlić, poslanik Srpske napredne stranke raskrinkao opozicione medije.

ORLIĆ OGOLIO OPOZICIONE MEDIJE: Mrze Vučića, SPC i molitvu!

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube/printscreen

Vladimir Orlić, poslanik Srpske napredne stranke raskrinkao je opozicione medije, koji su pokrenuli pravu medijsku hajku nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pred put u Njujojrk otišao u Hram Svetog Save, kako bi se pomolio bogu i kako bi pred jednu od najtežih borbi za našu državu dobio blagoslov od patrijarha Srpske pravoslavne crkve

Naime, Orlić je komentarišući navode profesorke prava Vesna Rakić Vodinelić, koja je za opozicioni tabloid "Danas" najstrašnije osudila predsednika Vučića, zbog njegovog postupka istakao da su oni svi pokazali koga i šta mrze.

Na jednom mestu rekli šta sve mrze: Vučića, SPC, molitvu, njegovu borbu, otpor njihovim gazdama, odbijanje da nam narod žigošu, izbore koje od njega gube i - to što je on živ. Dok je njima svetinja u koju im se ne dira jedino - "sveti holidej". Zato ih, takve, on pobeđuje. I uvek će - napisao je Orlić na društvenoj mreži Tviter.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je zajedno sa patrijarhom Porfirijem i predsednikom Republike Srspke Miloradom Dodikom bio u Hramu Svetog Save, gde je obavljena molitva. Molitvu je predvodio patrijarh srpski Porfirije, koji je blagoslovio predsednika pred put.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Nikola

20.05.2024 20:30

Propala opozicija Srbije je toliko nisko pala. Da mrze I Srbiju I srpski narod.

Ceca

20.05.2024 20:30

Tajkunski mediji se bave lazima, manipulacijama. I sve na stetu Srbije. Treba da se lece od svoje mrznje prema sopstvenom narodu, prema SPC.

Ivana

20.05.2024 20:31

Opozicija napada svaki Vučićev potez, napada svakog ko ne hejtuje Vučića . Preko svojih medija konstantno prete I iznose toliko lazi, ogromnu mrznju.

Maja

20.05.2024 20:32

I dok se Vucic lavovski bori za Srbiju, opozicija pokazuje svoje licemerje, ljubomoru.